INDIJSKI LUK ZAUSTAVLjA BOL U UHU

by | 26.06.2018

Moju ženu mesecima je mučio otitis – upala uha, a bolovi su bili strašni. Samo što prehladi noge ili kratko drži ruke na hladnom, noću odmah počne da je boli uho.

Indijski luk i otitis

Posavetovali su je da se leči indijskim lukom. Jedva sam uspeo da nabavim dve lukovice. Posadio sam ih u različite saksije. Nakon pet meseci izrasle su čak 75 cm i spremale se da cvetaju. Jednu (veću) smo iskopali, dobro oprali, naseckali i samleli u blenderu. Zatim smo je složili u litarsku teglu, dodali 50 ml votke i 100 ml apotekarske tinkture od gloga. Držali smo je na tamnom mestu.
Čim je moja žena ponovo osetila bolove u uhu, prvo sam joj predeo oko uha istrljao ovom tinkturom, a preko noći sam joj u uho stavio vatu nakvašenu istom tinkturom. I tako tri dana. Već posle prvog tretmana bolovi su prošli, a nakon drugog supruga je potpuno ozdravila. Međutim, proceduru smo preventivno sproveli i treće noći. Upravo od tada otitis je kod moje žene redak, a ako se i desi, sada ima proveren lek.

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com