Uslovi korišćenja

SADRŽAJ PORTALA

www.ruskidoktor.magicnobilje.comsvojim korisnicima omogućava korišćenje i pristup različitim sadržajima koji uključuju internet vesti, foto galerije, uslugu pretraživanja sadržaja, video sadržaje.  Korišćenje sadržaja omogućeno je u skladu sa ovim uslovima korišćenja. www.ruskidoktor.magicnobilje.com zadržava pravo ukidanja i promene izgleda, sadržaja i uslova korišćenja www.ruskidoktor.magicnobilje.com kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni deo portala www.ruskidoktor.magicnobilje.com, bez obaveze prethodne najave.

KOMENTARI ČITALACA

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Molimo vas da ne pišete komentare velikim slovima i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija www.ruskidoktor.magicnobilje.com zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema zakonu o informisanju, zabranjeno je objavljivanje sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije magazina “www.ruskidoktor.magicnobilje.com” ili web sajta www.ruskidoktor.magicnobilje.com, već isključivo stavove autora komentara.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

www.ruskidoktor.magicnobilje.com može prikupljati izvesne informacije ili lične podatke automatski generisane ili obezbeđene od strane posetilaca ili korisnika portala (u daljem tekstu: podaci o korisnicima). Podaci o korisnicima mogu da uključe i informacije koje je moguće individualno identifikovati u odnosu na određeno lice (IP adresa), kao i zbirne informacije o korisnicima.

www.ruskidoktor.magicnobilje.com poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika.

www.ruskidoktor.magicnobilje.com može da prikuplja lične podatke korisnika samo uz njihovu saglasnost. Navedeni podaci će se koristiti u svrhu informisanja korisnika, radi boljeg uvida i razumevanja potreba i zahteva korisnika www.ruskidoktor.magicnobilje.com, kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja usluga.

KOLAČIĆI (COOKIES)

Kolačić je mali fajl koji sajt postavlja na vaš računar, da bi se sačuvala specifična podešavanja sajta tokom vašeg pregleda stranica. U standardnoj postavci vaš računar prihvata kolačiće i ta opcija se može isključiti u vašem pretraživaču, ali time može da se utiče na način prikaza i funkcionisanja www.ruskidoktor.magicnobilje.comili njegovih delova.
Pored standarnih, na vaš računar mogu biti postavljeni i kolačići trećih lica, pre svega oglašivača i spoljašnjih sistema za analitiku.
Bez obzira na prirodu i svrhu korišćenja, kolačići ne prikupljaju lične podatke korisnika usluga www.ruskidoktor.magicnobilje.com, čime je privatnost korisnika zagarantovana.

LINKOVI NA DRUGE INTERNET STRANICE I OGLAŠIVAČI

www.ruskidoktor.magicnobilje.com sadrži podatke i informacije, kao i veze do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. www.ruskidoktor.magicnobilje.com nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim internet stranicama, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

www.ruskidoktor.magicnobilje.com nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na www.ruskidoktor.magicnobilje.com, kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na www.ruskidoktor.magicnobilje.com. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na portalu i izvan www.ruskidoktor.magicnobilje.com isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika, te www.ruskidoktor.magicnobilje.com nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

LIČNA, AUTORSKA I DRUGA PRAVA

Sadržaj na www.ruskidoktor.magicnobilje.com može biti zaštićen autorskim pravima.  Sadržaj objavljen na portalu www.ruskidoktor.magicnobilje.com ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka www.ruskidoktor.magicnobilje.com, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta www.ruskidoktor.magicnobilje.com ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na www.ruskidoktor.magicnobilje.com povređuje vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete od odgovornog urednika zahtevati objavu odgovora ili ispravke, odnosno otklanjanja navodne povrede. Obaveštenje o eventualnoj povredi, to jest vaš odgovor ili ispravka, mora da sadrži opis, vrstu i prirodu neistinitosti, nepotpunosti ili netačnosti prenosa sadržaja, odnosno druge povrede, zatim lokaciju (URL adresa) ili druge informacije dovoljne za identifikaciju predmetnog sadržaja, kao i instrukcije za njegovo otklanjanje.

KONTAKT

Sa redakcijom www.ruskidoktor.magicnobilje.com može da se kontaktira isključivo preko stranice za kontakt. Na toj stranici potrebno je ostaviti svoje kontakt podatke i odgovarajuću poruku. Jedino na taj način poruka će sigurno doći do urednika portala. Drugi način komunikacije sa redakcijom portala moguć je isključivo u dogovoru sa urednicima portala.
Zabranjena je zloupotreba kontakt podataka za marketing i opštu službu radi kontaktiranja sa redakcijom portala. Na taj način ometa se normalan rad navedenih službi i rezultovaće isključivo upućivanjem na kontakt stranicu.

Svaki korisnik usluga www.ruskidoktor.magicnobilje.com dužan je da pročita Uslove korišćenja i da ih se pridržava; redakcija portala www.ruskidoktor.magicnobilje.com podrazumeva da su svi korisnici usluga portala upućeni u Uslove korišćenja i da će ih poštovati.

Odricanje odgovrnosti

Informacije i sadržaj pruženi na www.ruskidoktor.magicnobilje.com imaju isključivo informativnu svrhu. Ovaj veb sajt može sadržavati različite članke koji se bave temama poput životni stil moda, šminka, lepota, psiha, medicina, ishrana i horoskopa ali i drugim temama o kojima pišemo. Pored toga, sajt može sadržavati reklamne oglase i komercijalne promotivne članke. Više o odricanju od odgovornosti pročitajte na LINK

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com