NARODNI RECEPTI ZA LEČENjE HEMANGIOMA

by | 25.08.2017

Predstavljamo vam najbolje ruske prirodne načine za smanjivanje rasta hemangioma, najčešćeg krvnog tumora.
NAPOMENA: Lečiti hemangiom narodnim sredstvima vrlo je rizično. Za takvo nešto neophodan je lekarski nadzor.

* Hemangioma manjih dimenzija možete se osloboditi pomoću trave ruse (lat. Chelidonium ) – potrebno je da ga mažete svežim sokom ove biljke.
* Mumio – tri grama rastvorite u 100 ml proključale hladne vode i koristite to kao oblogu dvaput dnevno, po pola sata.
* Veliku ulogu u zaustavljanju rasta i nestajanju hemangioma ima propolis. Njime mažite deo kože s hemangiomom dva do tri puta dnevno. A propolis možete i piti, i to po 20 do 30 kapi rastvorenih u četvrtini šolje toplog mleka ili proključale vode. Pijte to po triput dnevno.
* Slično deluje ima i tinktura od pupoljaka crne topole (lat. Populus nigra) – deo suvih pupoljaka rastvorite u pet delova votke, ostavite to da odstoji deset dana, a zatim procedite. Pijte po 20 do 30 kapi rastvorenih u četvrtini šolje tople proključale vode.
* Crvene plodove snežne grudve – vrsta udike (lat. Viburnum opulus) – prelijte vrelom proključalom vodom u odnosu 1 : 1, ostavite malo da odstoje i izgnječite u avanu. Kad se kaša ohladi, zamrznite je u kalupima za led. Stavljajte ove lekovite kockice leda na hemangiom nekoliko puta dnevno.
* Hrastova kora i zelena trolisna biljka, koja raste po ustajaloj vodi i barama (lat. Lemna – vrsta sočivice) takođe pomažu. Osušene i izmrvljene delove hrastove kore (dve kašike) prelijte sa 350 ml hladne vode i ostavite to da proključa. Kuvajte 20 minuta na tihoj vatri. Pred sam kraj dodajte kašiku suve sočivice. Skinite to s vatre i ostavite da odstoji dva sata. Procedite i koristiti kao oblogu dvaput dnevno po pola sata. Terapija traje dve do četiri nedelje.
* Na hemangiom možete staviti i komadić kombuhe. Menjajte oblogu svakog dana. Lečenje traje tri nedelje.
* Gust apotekarski ekstrakt čage (može i prah) – tri kašikice preparata rastvorite u šolji proključale hladne vode i uzimajte po kašiku toga triput dnevno, pola sata pre jela. Terapija traje tri nedelje s pauzom od nedelju dana.
I tinktura od običnog pelena (lat. Artemisia absinthium) blagotvorna je u slučaju hemangioma. Triput dnevno, pola sata pre jela, uzimajte po 15 do 20 kapi rastvorenih u pola čaše vode. Terapija traje tri do četiri meseca, a zatim sledi desetodnevna pauza.

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com