Regulišite holesterol i skinite kilograme na prirodan način

by | 15.06.2021

MEŠAVINA SIROVIH MLEVENIH SEMENKI „LUČAR“ savršen je obrok za one koji žele da regulišu holesterol u krvi, poprave opšte stanje organizma ili da smršaju i ostanu vitki. Sadrži mlevene semenke bundeve golice, lana, suncokreta i susama s dodatkom cimeta i ima idealno izbalansiran nutritivni sastav. Prirodno je bogata vlaknima, nezasićenim mastima i mnogobrojnim mineralima.

Ukoliko redovno budete koristili ovu mešavinu, nivo holesterola u krvi dovešćete u zdrav balans, vaš metabolizam će se ubrzati, probavni sistem će raditi bolje, ojačaćete imunitet, očistiti organizam od štetnih materija i izgubiti suvišne kilograme! Uz mešavinu s cimetom preporučujemo i svakodnevnu šetnju ili drugu laganu fizičku aktivnost.

Priprema obroka: 50 g mešavine razmutite u 2,5–3 dl jogurta, biljnog mleka ili ceđenog voćnog soka. Ostavite da to odstoji 15–30 minuta pre konzumiranja. Po želji, dodajte suvo ili sveže voće. Uobičajeni doručak zamenite ovim obrokom.

Priprema napitka: 1-2 pune kašike mešavine razmutite u čaši jogurta, biljnog mleka ili ceđenog voćnog soka. Ostavite da to odstoji 15–30 minuta. Pijte ujutro i uveče.

www.lucardoo.co.rs

021/529-519

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com