PRAH OD ROTKVICE PROTIV GLJIVICA

by | 30.01.2018

Između prstiju na nogama osećam nepodnošljiv svrab, primetim perutanje i ranice koje ne zarastaju. Koža je počela da puca. Uvek se pažljivo odnosim prema svom zdravlju, tako da nisam trošila vreme, zakazala sam pregled kod dermatologa. Starija doktorka propisala mi je mast protiv gljivica i tablete. Interesovalo me je mogu li se u mom slučaju primenjivati sredstva narodne medicine, a doktorka mi je kao dopunu lečelju preporučila zanimljivo sredstvo – prah od rotkvice.
Zeleni listovi rotkvice osuše se i isitne u prah. Ovaj neobični prašak potrebno je nanositi na mesta na koži zahvaćena gljivicama pet do sedam puta dnevno. A pred spavanje se nanese veća količina i obuju se pamučne čarape. Ujutro se noge operu i dobro osuše. I tako se radi do poboljšanja stanja. Pored toga, doktorka mi je savetovala da lišće rotkvice koristim zajedno s korenom u salati – to ojačava imunitet, što takođe doprinosi bržem izlečenju. Kombinujući ova sredstva, brzo sam se otarasila gljivica.

Foto: Thinkstock

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Tagovi:

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com