Najbolji prirodni borac protiv bakterija, gljivica i virusa

by | 14.09.2018

Neke prirodne lekove smo odavno prisvojili i dobro znamo njihova svojstva. A da li vam je poznato lekovito dejstvo ulja od divljeg origana? U poslednje vreme postaju sve popularniji i stalno se javljaju neki novi prirodni lekovi. Pojedini su odlična zamena za lekove iz apoteke, a ima i onih koji uspešno vrše ulogu antibiotika – mnogo bolje i uspešnije od lekova koje će nam prepisati naš lekar. Ulje divljeg origana je jedan od takvih preparata – prirodni antibiotik, antivirotik i antimikotik!

Origano nije nikakvo novo medicinsko čudo. On je, kao narodni lek, bio u upotrebi u Staroj Grčkoj još pre 4000 godina.

Divlji origano nije isto što i pitomi, raste na većoj nadmorskoj visini i u divljini. Ulje od ove vrste smatra se veoma lekovitim i nije svejedno od koje vrste biljke će biti napravljeno. Jedino ulje napravljeno od divljeg origana je proučavano i testirano i kao takvo pokazalo je fenomenalne rezultate u borbi protiv bakterija i gljivica jer ima najveću količinu potrebnog aktivnog sastojka- karvakrola. Za lekovito dejstvo potrebno je da ulje ima adekvatnu dozu karvakola – barem 80%. Zato je MARNYS organsko Origano ulje iz divljeg mediteranskog origana najbolji izbor jer ima najveću koncentraciju karvakrola- čak 81,69%. Marnys organsko origano ulje dostupno je i u obliku softgel kapsula- OREGAMAR koje su izuzetno komforne za primenu, upotrebaljava se samo jedna kapsula dnevno, prijatnog su ukusa, a sadrže 106mg aktivne supstance, što je čak 2-3 puta više od sličnih proizvoda na tržištu. Oregamar su softgel kapsule koje sadrže organsko ulje iz divljeg mediteranskog origana u rastvoru od maslinovog ulja.

BOLJE OD BILO KOG ANTIBIOTIKA!

Česta upotreba antibiotika sa sobom obično povlači i određene posledice. Antibiotici koje konzumiramo ne uništavaju samo bakterije koje su narušile naš imunitet, nego isto tako utiču na dobre bakterije u našim crevima. To sve stvara odličnu podlogu za razvoj kandide u crevima , gljivice koja je još jedan prirodni stanovnik naših creva, a koje ne bi trebalo da imamo previše. Krajnji rezultat ovakvog stanja su česte stomačne tegobe i dijareja.

Studije su pokazale da je Marnys organsko Origano ulje odlično u borbi protiv mnogih bakterija  ali i protiv gljivica, a posebno protiv kandide. To je prirodni antibiotik koji je mnogo efikasniji od bilo kog drugog baš iz tog razloga – očuvanja crevne mikroflore.

Marnys Organsko origano ulje i Oregamar softgel kapsule uspešno uništavaju mnoge bakterije, viruse i gljivice.

Rešavaju urinarne, intestinalne, respiratorne i kožne infekcije.

Uništavanjem uzročnika (Escherichia coli, Helycobacter pilory, Candida albicians, Staphiloccocus aureus, Herpes simplex…) vaši hronični problemi će nestati!

Marnys Origano ulje i Oregamar softgel kapsule su:

– Efikasni kod akutnih i hroničnih, upornih i dosadnih urinarnih infekcija koje se često ponavjaju

– Efektni kod infekcije Helycobacter pilory, kao odlična prevencija i terapija ulkusne bolesti i dispeptičnih tegoba

– Uspešno i brzo regulišu rad creva, smanjuju nadutost i gasove

– Pravi su izbor kod oralne i intestinalne kandidijaze

– Pravo rešenje kod respiratornih infekcija praćenih kašljem i kod upale sinusa

– Imaju antiinflamatorno, analgetsko i anestetičko dejstvo, ublažavaju bolove različitih etologija

-Za jačanje imunog sistema, sjajna prevencija gripa i prehlade

MARNYS ULJE DIVLJEG ORIGANA KAO LEK ZA KANDIDU

 Marnys organsko Origano ulje je prirodan lek protiv kandide jer sadrži određene antigljivične komponente koje je eliminišu bolje nego bilo šta drugo. To su Timolol i Karvakrol:

  • Timolol deluje kao antifungicid i poboljšava imuni sistem i deluje kao štit protiv toksina

  • Karvakrol je najbitnija komponenta ulja od divljeg origana koja je zaslužna za to što on deluje protiv kandide i drugih gljivica, ali i bakterija kao što su Ešerihija koli, stafilokokesalmonela, listerijašigela i druge.

Kandida i druge gljivične vrste mogu se nastaniti na vašem telu spolja, uzrokujući promene kao što je recimo atletsko stopalo ili gljivice na noktima. Može se takođe nastaniti i namnožiti untar organizma.

MARNYS ORGANSKO ORIGANO ULJE PROTIV URINARNIH INFEKCIJA

 Urinarne infekcije uglavnom su izazvane pojavom bakterije Ešerihija koli u urinarnom traktu. Oni koji su imali iskustva sa Ešerihijom, znaju kako ona zna da bude uporna i da se jako teško leči antibioticima. Lečenje traje dugo, a čak i posle dobre doze antibiotika, ova bakterija se vraća jer je razvila otpornost na lekove. 

Istraživanja esencijalnih ulja i njihovih antimikrobnih svojstava pokazala su da je Marnys organsko Origano ulje, od svih drugih testiranih vrsta, najefikasnije u borbi protiv ešerihije koli. S obzirom da je lečenje urinarnih infekcija dugotrajno, u ove svrhe su najjednostavnije za upotrebu softgel kapsule od ulja origana- Oregamar, koje su lako svarljive i komforne za primenu jer se upotrebaljava samo 1 kapsula dnevno.

KAKO SE TAČNO UPOTREBLJAVA MARNYS ORGANSKO ULJE DIVLJEG ORIGANA KAO LEK?

 Brojne su  poteškoće koje ono uspešno leči , ali je izuzetno važno pravilno ga upotrebljavati, kako interno, tako i za spoljašnju upotrebu.

 Organsko origano ulje Marnys može se koristiti kao lek i protiv sledećih tegoba:

  1. Trovanje hranom. Ovo ulje se odlično hvata u koštac sa bakteriajma koje se mogu naći na hrani kao što su Ešerihija koli, salmonela, listerija ili klostridja. Štaviše, istraživanja na Univerzitetu u Arizoni su pokazala da je ono efikasno protiv stomačnog virusa i stomačnog gripa. Jednostavno dodajte 2-3 kapi u času sa vodom i popijte posle jela. Ponovite tretman ako je potrebno – 2 puta dnevno.

  2. Čuva od ujeda komaraca. Ukoliko vas komarci posebno vole, dobro je da nanesete par  kapi ulja orgiana na kožu i na taj način se zaštitite od insekata. Možete ga  namazati na okvir od vrata ili prozora. Njegov miris nepovoljno utiče na insekte i sprečava ih da ulaze u kuću.

  3. Smanjuje otoke od ujeda ili uboda insekata  ili ospe od biljaka.

  4. Ubija vaške i leči šugu. Ovo su paraziti koji se mogu nastaniti na ljudskoj koži ili u kosi.

  • Protiv vašaka, potrebno je da stavite par kapi u dozu šampona sa kojom ćete oprati kosu. Usput, ovo je odličan način da se rešite peruti. Nakon pranja kose, možete staviti par kapi ulja u pakovanje, masku  ili drugi tretman koji ne ispirate .

  • Šuga se leči nanošenjem ulja na promene koje je ovaj parazit izazvao na koži, ali i tako što ćete dezinfikovati odeću dodajući par kapi  u sredstvo za pranje veša. 

Marnys Organsko origano ulje i Oregamar softgel kapsule su dijetetski proizvodi vrhunskog kvaliteta, proizvedeni u Španiji, koji su izuzetno jak antimikrobni agens, jačaju odbrambenu snagu organizma i moćno deluju u borbi protiv bakterija, gljivica i parazita. Marnys origano ulje je najveće na tržištu, pakovanje je od 30ml. Oregamar softgel kapsule su u pakovanju od 15 kapsula.

Marnys Organsko origano ulje i Oregamar softgel kapsule možete pronaći u apotekama ili poručiti ONLINE

Tagovi:

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com