Isprobajte doručak iz tegle

by | 11.05.2018

Nar je jedan od najstarijih plodovi na Zemlji, poznat kroz vekove, ne samo po jedinstvenom ukusu već i po izuzetnim lekovitim svojstvima. 

Nar za doručak

Potrebno je: pola čaše zrna nara, dve trećine čaše ovsenih pahuljica, dve trećine čaše prirodnog jogurta, kašika meda, trećina čaše oraha, ceo kivi, pola grejpfruta. Najbolje je da ovaj doručak pravite uveče. U teglu u slojevima poređajte ovsene pahuljice, jogurt, isitnjena jezgra oraha i nar pa prelijte sokom od grejpfruta u kome ste rastvorili med. Zatim još jednom stavite slojeve pahuljica, jogurta, nara i oraha. Zatvorite teglu poklopcem i stavite je u frižider. Ujutru očistite kivi, iseckajte ga na komadiće i stavite preko mase u tegli. Vitaminski doručak je gotov.

PROČITAJTE I… Nar: Voće iz raja
Teško je realno oceniti sve korisne osobine nara. On pozitivno deluje na organizam praktično usled svih oboljenja, ali samo u svežem obliku! U ovom receptu uspešno se kombinuju spori ugljeni hidrati, proteini i vitamini.

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com