KVAS OD CVEKLE: LEČIO SAM JEDNU BOLEST, A IZLEČIO PET

by | 26.06.2018

„Bilo je to u proleće 2017. godine – desilo se da su mi creva odjednom postala neprohodna – stomak je prestao da radi, a bili smo na vikendici. Posle nekoliko sati mučenja, od neminovne operacije spasla me je supruga, koja je inače lekar. Određenim fizičkim pritiscima i masažom stomaka ublažila mi je tegobe. Bio sam iscrpljen, na strogoj dijeti, a uz to su me mučili i hemoroidi – tri kvrge prekrivale su mi rektum u potpunosti“.

KVAS ZA SPAS

Od narodnih sredstava koja pomažu u datoj situaciji na raspolaganju smo imali samo cveklu. Supruga mi je napravila kvas od cvekle (dok ga je pravila, napojila me je sokom od cvekle i šargarepe i nahranila salatom od cvekle s biljnim uljem).

PROČITAJTE I… Cvekla je lek za sve: Sprečava kancer i anemiju

Evo kako se pravi dragoceni kvas od cvekle: Šerpu od pet litara napunite vodom i stavite da proključa. Posle tri minuta u nju stavite 500 g očišćene i krupno izrendane cvekle. Ostavite da odstoji tri sata, zatim procedite, dodajte 150 g šećera i kašičicu suvog kvasca. Nakon 24 sata već sam pio kvas, koliko god sam želeo. Sutradan sam počeo da izbacujem gasove i osetio sam veliko olakšanje, stomak mi je ponovo radio. Supruga je odmah pripremila još jedan kvas.

PIJE GA CELA PORODICA
Nakon analiza lekar je primetio da mi se pritisak normalizovao, prestali su bolovi u predelu srca i smanjila se proširenost vena donjih ekstremiteta. Lečio sam neprohodnost creva, a izlečio još i atrijalnu fibrilaciju, hemoroide, proširene vene i hipertenziju. Posle ispitivanja nijedan lek mi više nije bio potreban!

PROČITAJTE I… Cvekla- izvor bakra i gvožđa

Želim da dodam da lečenje može biti uspešno samo ukoliko u potpunosti isključite upotrebu alkoholnih napitaka (tu se podrazumeva i pivo). Ako bar jednom-dvaput popijete bokal vina, bolest će se vratiti i moraćete da počnete sve iz početka.
Kvas od cvekle sada pije cela moja porodica, iako su ranije bili sumnjičavi.

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com