Ruski fototerapeut predstavlja dobitnu trojku za lečenje raka pluća!

by | 28.07.2017

Mom suprugu su 54 godine, u novembru mu je uklonjeno desno plućno krilo, urađena su četiri ciklusa hemoterapije. Posle četvrtog ciklusa pojavila se zadihanost i lupanje srca (do 150 udara u minutu). Kompjuterska tomografija pokazala je da nema metastaza, ali da postoji upala pluća posle zračenja. Prepisani su mu aktivizin i multivitamini. Kako bi mogla da mu pomognu narodna sredstva i trave?
Valentina, Gomelj

Odgovara Andrej Nikolajevič Aljofirov, lekar više kategorije, fitoterapeut
Potrebno je da takav bolesnik uzima tinkturu od jedića (lat. Aconitum napellus, rus. akonit) prema šemi, tinkturu od biljke Euphorbia fischeriana (rus. moločaй Pallasa, u pitanju je biljka iz roda Euphorbiceae, što je kod nas vrsta mlečike) i odvar od mešavine trava sa protivupalnim dejstvom za iskašljavanje i protiv kašlja, kao i sa imunomodulirajućim i antikancerogenim efektom.

Protivmikrobna sredstva
Recept od antibakterijskih trava, orijentisanih na oboljenja disajnog sistema, ja nazivam „dobitnom trojkom“. U njega ulaze divlji ruzmarin, čubar i islandski lišaj, izmešani u jednakim delovima.
Kašiku mešavine ove tri biljke staviti u posudu koja nije metalna ni plastična (najbolje u zemljanu posudu za pečenje ili u keramičku šolju sa tankim zidovima), pa preliti šoljom ključale vode. Ostaviti da odstoji poklopljeno sat vremena. Piti po četvrtinu čaše, četiri puta dnevno.
Kao antibakterijske biljke takođe se mogu koristiti eukaliptus, lekovita žalfija, kantarion, angelika, bosiljak, karanfilić, veronika (zove se još i čestoslavica ili razgon), ljubičica, anis, nana, iđirot.

Pixanay

Poboljšanje subjektivnog osećaja
Iz svog iskustva mogu da imenujem dva delotvorna sredstva, koja pozitivno utiču na lični osećaj – to su jedić i Euphorbia fischeriana.
Zahvaljujući primeni jedića, bolesnicima biva osetno lakše sa krajnjom dozom tinkture. Bol se stišava, poboljšava se radna sposobnost, pojavljuje se optimizam.
Ako se odlučite za petoprocentnu tinkturu od korena jedića, onda početnu dnevnu dozu od 45 kapi podelite na po 15 kapi sat vremena pre jela, tri puta dnevno. Možete ih razmutiti u rakijskoj čašici sa vodom (zapremina vode nema značaja). Šemu uzimanja kapi treba postepeno uvećavati, s tim da 30-og dana uzimate po 30 kapi tri puta dnevno (ukupno 90 kapi dnevno), a od tog dana smanjujete dozu, sve do ukidanja. Ukupna terapija traje 59 dana.
Odrasli sa srednjom telesnom težinom 60-70 kg koriste 1,5 ml petoprocentne tinkture od korenja Euphorbiae fischerianae dnevno.
Obe biljke predstavljaju jake imunomodulatore.

Savetujem da zajedno sa tim, tri puta dnevno, 30 minuta pre jela pijete odvar od mešavine ovih trava: palamida (lat. Cirsium arvense, rus. bodяk, zove se još i poljski osjak, osat, bodilica), sočivica (lat. Lemna minor, rus. rяska malaя) – cela biljka; crna zova, velika bokvica – po dva dela, ptičja trava (lat. Polygonum aviculare, rus. gorec ptičiй, zove se još i pasja trava), čubar – po jedan deo.
Kašiku mešavine preliti sa 200 ml vode. Držati 15 minuta na vodenoj pari, pa ostaviti da odstoji. Dok je još vruće, dodati 0,5 ml petoprocentne tinkture Euphorbiae fischerianae, pa procediti.

Trajanje uzimanja mešavine po vremenu se poklapa sa uzimanjem krajnjih doza jedića, tj. 59 dana (dva meseca). Između takvih dvomesečnih ciklusa pravi se pauza od 7 do 14 dana, zatim se lečenje ponavlja uz neophodnu korekciju ili bez nje, ako za tim nema potrebe.
Ukupno trajanje lečenja travama procenjuje se prema svakom pojedinačnom slučaju. Svakako, računa se da su tu potrebni meseci, a ponekad i godine.

 

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com