Snaga ljuske od jajeta: Ovako se Rusi bore protiv osteoporoze!

by | 11.07.2017

Budući da je osteoporoza, praktično, ispiranje kalcijuma iz kostiju, bolje je da joj ne dozvolite da se pojavi nego da je lečite. Ja sam odlučila da poslušam savet jednog ruskog lekara i počela da uzimam prah od ljuske od jaja. Ona se uglavnom sastoji od kalcijum-karbonata i po sastavu neverovatno liči na sastav naših kostiju i zuba.

Pročitajte još i:

Izlečite hemoroide metodama ruskih travara! 

Zaustavite napad migrene!

Pijte pivo, jer NIJE štetno!

Naučnici su dokazali da je ljuska od jaja idealan izvor kalcijuma, koji organizam lako apsorbuje. Vrlo ju je lako koristiti, nije skupa, a što je najvažnije – preparat možete napraviti i sami.
1. Jaja prethodno operite topom vodom i sapunom te ih dobro isperite.
2. Poželjno je, a za decu obavezno, da ljusku na pet minuta stavljate u ključalu vodu. Ljuska od tvrdo kuvanih jaja nešto je manje aktivna (korisna), ali zato potpuno spremna za upotrebu, bez ikakvog rizika po zdravlje.
3. Izgnječite ljusku od jaja u prah (najbolje u avanu, a ne u mlinu za kafu). Uzimajte svako juto s kravljim sirom ili kašom po četvrtinu kašičice. Kura traje 15–20 dana, a sprovodi se dvaput godišnje.
Mogu vam reći da i te kako osećam efekte ovog preparata – uskoro ću napuniti 60, a na bolove u kostima ne žalim se.
Natalija B. Jurjevna, Serpuhov

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com