KUPKE ZA BOLNE NOGE

by | 21.08.2017

Ovaj recept pravi je spas za stanje kad vas „stežu“ i bole noge, kad nemate snage da koračate! O ovom načinu brze pomoći bilo je reči i u jednoj ruskoj medicinskoj emisiji, te smo rešili da vam ga prenesemo.

Svako veče pre spavanja sipajte u lavor tri litra tople vode, u kojoj ćete zatim rastvoriti pregršt domaćeg izrendanog sapuna (zahvatite ga obema šakama), tako da voda bude bela kao mleko. Uspite u to po pregršt sode bikarbone i morske soli, a zatim mešajte dok se to ne rastvori. Dodajte vruću vodu podnošljive temperature i sedam do deset kapi apotekarskog odvara od joda. Spuštajte noge do gležnjeva u ovaj rastvor i držite ih potoljene petnaest minuta. Zatim ih obrišite peškirom i namažite običnom dečjom kremom. Nakon što malo izmasirate stopala, navucite vunene čarape i lezite u postelju. Posle deset procedura počećete mirno da spavate, noge vas više niće „stezati“. Uzgred, svedoci kažu da takva kupka stabilizuje krvni pritisak!

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com