Rosa kao isceliteljka

Pacijentkinju s dijagnozom leukemije koja se već gotovo predala u život je vratio potpuno prirodni tretman letnjom rosom

by | 14.06.2022
lečenje rosom

Pacijentkinju s dijagnozom leukemije koja se već gotovo predala u život je vratio potpuno prirodni tretman letnjom rosom.

Piše: Jaroslav Nikolajevič, bioenergetičar i travar, Grodno

Ovo se desilo pre mnogo godina u lečilištu kod Vitepska u Belorusiji, blizu granice s Rusijom. Za stolom u trpezariji sa mnom je sedela jedna žena – lepa, sva u zlatu. Jela je vrlo malo. To me je zaprepastilo. „Zašto ne jedete? Umrećete…“, rekao sam joj, a ona mi je odgovorila: „I ovako i onako ću umreti, imam leukemiju. Čak ni muž, bard medicine, nije uspeo da me spase. Nemam šanse.“ Ispričao sam joj da odavno praktikujem staru istočnjačku medicinu i predložio da joj pomognem.

Moj poznanik, bivši hirurg, koji se takođe odmarao u ovom lečilištu, savetovao mi je da se ne mešam: osoba je poznata i uticajna i ukoliko ne uspem da joj pomognem – mogu izgubiti autoritet. Gotovo sam ostao bez teksta. Ali te noći sam usnio da sam spasao ovu ženu…

U polje po rosu

Tada sam nagovorio poznanika da zajedno pregledamo bolesnicu. Hirurg joj je opipao limfne čvorove – nažalost, zahvatila ih je bolest. Situacija je bila ozbiljna, ali ipak sam odlučio da probam.

Sastali smo se ujutru. Kod sebe je imala čistu teglu od dva litra i dva metra sterilne gaze. Izašli smo na poljanu. Srce mi je zastalo! “Ovde”, rekao sam. Zamolio sam ženu da se skine u veš (ja sam se, naravno, sklonio u stranu) i pomoću gaze sakupi punu teglu rose. Na poljani je bilo tušta i tma bobičastog voća, a rosa s njega gotov je lekoviti ekstrakt.

Zatim sam joj rekao da glavu okrene prema severu i uvije se u mokru gazu – samo joj je lice ostalo otkriveno. Lala je tako 15 minuta ne obazirući se ni na šta. Posle tog vremena sam se vratio i, gle čuda: umesto žutog, njeno lice je bilo roze boje i sveže. Skinula je gazu, obrisala se peškirom, a onda sam joj rekao šta dalje da radi.

Preporučio sam bolesnici da na svaka dva dana radi detaljnu analizu krvi i mokraće.

Posle nedelju dana u susret mi idu ljudi: „Svuda te traže!“. Eh, mislim se, u pravu je bio moj poznanik… Iznenada vidim – na klupi sede on i ta žena. Ona mi pritrča, zagrli me, u očima joj suze. „Analize su dobre!“, reče. Ponovo smo dali krv sutradan – sve je bilo odlično.

„Kako da vam zahvalim?“, upita moja štićenica. „Tri flaše konjaka i zakusku – idemo s hirurgom da otklanjamo stres“, nasmejah se.

Posle pola godine poslala mi je razglednicu i ponovo zahvalila što je živa i zdrava.

Lečenje rosom – šema

Triput dnevno pola sata pre jela uzimati:

* 50 ml rose;

* zatim za čišćenje krvi po kašiku hladnoceđenog susamovog ulja;

* potom 15–20 kapi medicinskog petroleja (oprezno!) – može se razblažiti mineralnom ili običnom vodom u odnosu 1 : 1.

Pritom je neophodno držati dijetu: ne jesti meso, slatko, gorko, kiselo, slano, izbaciti alkohol. Mogu da se jedu kaše, riba, povrće i voće. Kura traje 15 dana pa se ponavlja posle mesec dana.

Pročitajte i… Rosa “ispira” proširene vene

 

 

 

 

Foto: Samuray / iStock / Getty Images Plus via Getty Images

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com