AMINALON – KONAČNO U SRBIJI I REGIONU!

by | 21.09.2021

Na štandu Privredne Komore Republike Belorusije na 88. Međunarodnom Novosadskom sajmu, u prisustvu Predsednika industrijsko-trgovinske komore Republike Belorusije Vladimira Ulakoviča, Predsednika Beloruske Akademije Nauka akademika Sergeja Anatonoviča Čizuka, uglednih gostiju iz Republike Belorusije, članova porodice autora knjige Aminalon “Napredak“ doktora Slobodana Dostanića održana je pred-promocija knjige Aminalon “Napredak”. Knjiga predstavlja važno naučno delo u kome su detaljno opisana iskustva pacijenata, mehanizam dejstva kao i benefiti ovog ozbiljnog preparata, koji je namenjen neurološkim, psihijatrijskim, fizijatrijskim pacijentima kao i sportistima, nakon sportskih povreda.

Svakako lepa vest za sve verne korisnike Aminalona je da je uvoznik, farmaceutska kuća Terazije Pharm Sevojno svim kupcima Aminalona obezbedila poklon knjigu „Napredak „, koja ce edukovati sve korisnike koji vrlo malo znaju o preparatu Aminalon, renomirane beloruske fabrike Borisovski Borimed. Takođe, treba istaći da stanovnici bivšeg Sovjetskog Saveza Aminalon nazivaju Super Hranom za Mozak. Ovom prilikom naglašavamo da jedan od prvih lekara neuropsihijatara – koji je afirmisao preparat Aminalon (na prostorima bivše SFRJ) je upravo ugledni srpski i jugoslovenski lekar doktor Sobodan Dostanić, autor knjige Aminalon „Napredak“. Pomenuta knjiga ce se uskoro besplatno deliti u svim apotekama u Srbiji i regionu.

RUSKI DOKTOR – Više informacija biće objavljeno u sledećem broju magazina RUSKI DOKTOR, koji izlazi 15. oktobra.

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com