SLUŠNI APARATI – AUDIALE: centar zdravog sluha

Centar slušne protetike zavoda "RITM" pod brendom "Audiale" otovren je u Moskvi 2006. godine, a sad nas možete pronaći i u Beogradu

by | 12.05.2022

* DOLAZAK NA KUĆNU ADRESU

* SLUŠNI APARATI PREKO RFZO

* SLUŠNI APARATI NA RATE, PREKO ČEKOVA I KRAJNJEG PENZIONOG ČEKA

Audiale je mreža centara zdravog sluha zavoda slušnih aparata „RITM“ koja se dinamično razvija. Misija koja čini osnovu mreže Audiale jeste pomagati ljudima s oštećenjem sluha da žive pun, srećan život, da normalno komuniciraju, rade, da čuju i da njih čuju!

Prvi centar slušne protetike zavoda „RITM“ pod brendom „Audiale“ otvoren je u Moskvi 2006. godine. Poslednjih godina tempo razvoja mreže slušne protetike porastao je i tokom 2017-2018. otvoreno je 20 novih centara. Danas je „Audiale“ velika mreža koja obuhvata više od 50 centara slušne protetike u različitim gradovima Rusije. U 2019. godini iz zavoda slušnih aparata „RITM“ otvoreno je nekoliko centara van Rusije, uključujući i Beograd, tako da „Audiale“ dobija status međunarodne mreže.

U centru „Audiale“ predstavljeni su slušni aparati zavoda „RITM“ i prateći program, poput baterija, proizvoda za negu, ušnih umetaka, itd.

Takođe, u centru možete dobiti besplatan pregled (test sluha) i savete o slušnim aparatima, pomoć u prilagođavanju na njih i velike popuste povodom otvaranja prodavnice.

Biće nam zadovoljstvo da vas primimo na adresi:

Bulevar kralja Aleksandra 284,

tel:  011 38 06 201, 069 382 2600

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com