Curalin, 100% prirodni dodatak ishrani, čiji se rezultati jasno vide već nakon sedam dana

by | 18.01.2022

 

KORAK ISPRED DIJABETESA!

 

– U mojih 20 godina pažljivog tretmana dijabetesa tipa 2 ja sam iskoristio sav arsenal terapijskih mera i, mada sam uzimao velike količine insulina, a to je bilo i 25 jedinica, bio sam poprilično nezadovoljan. Smetalo mi je i to stalno bockanje. A onda su se pojavili moji prijatelji iz Beograda, koji su doneli kapsule CuraLin, biljni dodatak. I danas, nakon sedam meseci redovnog korišćenja, ja više ne znam šta su visoke doze šećera u krvi. Moj šećer se u poslednja tri meseca kreće između 4 i 6, nema skokova. Za to su sve zaslužne CuraLin kapsule, jer sam sve ostalo, ne samo terapije nego i šetnje i dijete, i ranije praktikovao – započinje svoju priču akademik Asim Kurjak, ginekolog koji uživa autoritet u celoj bivšoj Jugoslaviji. Doktor Kurjak je staž obavljao na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, na dužnosti rektora i dekana je već 12 godina, iako je zvanično u penziji, član je nekoliko akademija nauka i umetnosti, a bio je – i još jeste – lider mnogih međunarodnih naučnih zajednica.

On je samo jedan od mnogobrojnih korisnika biljnog suplementa CuraLin. Reč je o 100% prirodnom dodatku ishrani koji su 2016. proizveli lekari Kliničkog centra u Tel Avivu, u Izraelu, a namenjen je onima koji boluju od dijabetesa tipa 2. Svoja znanja izraelski naučnici zasnovali su na iskustvima ajurvedske medicine, stare hiljadama godina, pa je iz tog razloga ovaj preparat potpuno prirodan i neškodljiv. U svojim laboratorijama usavršili su odnos različitih biljaka, među kojima su kurkuma, cimet, amla, gorka dinja, srebrna svilenica, piskavica, jambolan, ali i biljke koje rastu na obroncima Himalaja, kao što su Swertia chirayita (chiretta) i nepalski kutki, koje kao krajnji rezultat daju izuzetno brzu efikasnost u lečenju dijabetesa tipa 2. Efekti su vidljivi već nakon sedam dana pravilne upotrebe, što nije svojstveno nijednom drugom biljnom preparatu!

CuraLin je, zbog svojih rezultata, već prisutan na čak 55 tržišta širom sveta – u SAD, Engleskoj, Kini, Italiji, Austriji, Španiji, Australiji…, a sada je dostupan i na području bivše Jugoslavije. CuraLin je prihvatio Farmaceutski fakultet u Beogradu, testirala i odobrila referentna laboratorija u Kragujevcu, a registrovan je u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije.

Sa CuraLinom su upoznati i endokrinolozi Kliničkog centra Srbije.

– Kombinacija klinički ispitanih biljaka utiče na snižavanje nivoa glukoze (šećera) u krvi i pomaže u regeneraciji i odmašćivanju beta-ćelija pankreasa, koje su direktno zadužene za proizvodnju i distribuciju prirodnog insulina u organizmu – objašnjava dr Miloš Stojanović, specijalista interne medicine sa supspecijalizacijom iz endokrinologije. On je već 30 godina na Institutu za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma pri KCS, a član je Društva endokrinologa iz SAD i Velike Britanije. U svojoj biografiji ima više od 20 stručnih radova. On dodaje i da zbog ovog poslednjeg, naučno dokazanog u kliničkim studijama, korisnici imaju osećaj potpune svežine, lakše savladavaju dnevne obaveze i u celosti imaju više energije.

– Studije u svetu su pokazale da je suplement CuraLin veoma efikasan i da su ljudi pomoću njega smanjili upotrebu lekova, pa čak i insulina. CuraLin je izuzetno bezbedan i dokazano nema bitnih kontraindikacija – potvrđuje dr Stojanović i najavljuje:

– Zbog svega što smo imali prilike da čujemo o ovom proizvodu, ali i da se u to lično uverimo, na Institutu za endokrinologiju KCS planira se klinička studija. Očekujemo da i ovde dobijemo naučnu potvrdu o efikasnosti CuraLina, koju su već utvrdile studije u svetu.

Zato i ne čudi što je i dr Kurjak saglasan sa 97% ispitanika kod kojih je kliničkim studijama već dokazana efikasnost dodatka, bez ijednog neželjenog dejstva ili negativne posledice ukoliko se prate uputstva lekara ili stručnjaka.

– Osećam se sasvim sigurno i, što je još važnije, potpuno zdravo. Nikad nisam imao takav osećaj fizičke kondicije, imam mnogo apetita da radim i pišem, jednostavno sam sasvim stabilizovao nivo glukoze u krvi – zaključuje dr Kurjak.

 

Tel.: 011 777 33 55, 063 36 87 78

www.curalife.rs

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com