Da li ste i Vi INN žena?

by | 01.07.2019

U predivnom ambijentu hotela Hilton, u organizaciji Udruženja Naša Aska i farmaceutske kompanije INNventa pharm, okupio se veliki broj dama najrazličitijih profesija. Tema okupljanja je bilo podizanje svesti o zdravlju i važnosti prevencije, a kompanija Innventa pharm je ujedno na ovom događaju predstavila svoj novi proizvod – Luprinn®, koji efikasno ublažava simptome menopauze.

Pitali smo prisutne dame šta je za njih INN žena i odgovori su se mahom poklapali – to je dama sa stilom, samosvesna, samostalna, posvećena porodici i prijateljima, ranjiva, ali hrabra individua, koja je sposobna da drži konce u svojim rukama. Zaključak ovog inspirativnog skupa je da ovakva žena mora da ima čvrst temelj u vidu osećaja za brigu o svom zdravlju, kako bi na adekvatan način mogla da se posveti svojoj porodici, okolini i poslu. Na tu temu je govorila i prof. dr Mima Fazlagić, koja je posebnu pažnju posvetila zdravlju žena u reproduktivnoj fazi života, predstavivši prisutnim damama Innventin proizvod Miocystinn® Fertile koji na prirodan način rešava probleme nastale u sindromu policističnih jajnika koji se javlja kod jedne od deset dama.

Prisutnima se ispred kompanije INNventa pharm obratila direktorka marketinga Katarina Savić koja je istakla da je ova kompanija prepoznala potrebe dama, pa je iz tog razloga i deo svog portfolija usmerila ka rešavanju najčešćih problema žena u različitim životnim dobima. U skladu sa imenom kompanije, Innventa pharm na tržište donosi nove proizvode koji sadrže jedinstvene patentirane formulacije. Na taj način svojim pacijentima nude potpuno nova terapijska rešenja, dokazane bezbednosti i efikasnosti.

Preneta je jasna poruka – odgovor na pitanje „Da li ste i Vi INN žena?“ ne zavisi ni od materijalnog statusa, ni od profesije, ni od trenutnih okolnosti. INN ste onda kada shvatite koliko ste važni onima koji Vas okružuju i kada kao prioritet postavite da se dobro osećate i duhovno i fizički, kako biste svoje zadovoljstvo i pozitivnu energiju usmerili na segmente života koji su svakoj savremenoj ženi najvažniji.

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com