DETRA VEN za lake noge

by | 15.10.2021

Detra Ven tablete su dodatak ishrani koji u jednoj tableti sadrži 500 mg mikronizovanih prečišćenih flavonoida sa 450 mg diosmina i 50 mg hesperidina. Ove aktivne komponente imaju venotonična i angioprotektivna svojstva. Doprinose smanjenju rastezljivosti vena i venske kongestije, smanjenju propustljivosti kapilara i povećanju njihovog otpora, poboljšanju limfne drenaže i povećanju odliva limfe. Studije o diosminu i hesperidinu u ovom odnosu ukazuju na doprinos terapijskoj efikasnosti prilikom lečenja funkcionalne i organske hronične venske insuficijencije donjih ekstremiteta, kao i u proktologiji u lečenju hemoroida. Zbog navedenih tvrdnji Detra Ven se smatra trenutno najpopularnijim i najefikasnijim preparatom u rešavanju problematike teških nogu u Ruskoj Federaciji, Republici Belorusiji, Kazahstanu, Ukrajini, Azerbejdžanu, Gruziji i Jermeniji.

Ovaj dijetetski suplement smatra se izuzetno funkcionalnim i efikasnim preparatom, koji će svakako poboljšati pokretljivost i kvalitet života pacijenata i korisnika. Mnogi Rusi za preparat Detra Ven kažu: „Donosi radost – vraća u mladost“.

DETRA VEN za lak pokret i siguran okret u vašim nogama!

 

Doziranje i način primene

Preporučena dnevna doza, prema mišljenju stručnjaka s Farmaceutskog fakulteta, jeste po jedna tableta dnevno.

Preporuka zasnovana na studijama (Evroazijske nije i Evropske unije) koje se odnose na delotvornost diosmina i hesperidina u odnosu 450 mg : 50 mg kad je reč o ovom preparatu je sledeća:

Otklanjanje simptoma venske insuficijencije – 2 tablete dnevno (u podne i uveče) uz obrok.

Akutni hemoroidi – prva četiri dana: 6 tableta dnevno (3 tablete ujutru i 3 tablete uveče), sledeća tri dana: 4 tablete dnevno (2 tablete ujutru i 2 tablete uveče) uz obrok.

 

Proizvodi: Borisovski Zavod BORI-MED

Distributer: Terazije Pharm Sevojno

 

AKCIJA 1+1 GRATIS!

Cena jednog proizvoda je 1.890 din.

 

Telefoni za narudžbine: +381 31 534 207, +381 31 534 210

Savet lekara, farmaceuta ili nutricioniste: +381 60 7141 014

Za narudžbine preko 3.500 din. besplatna dostava na kućnu adresu!

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com