Dijabetes u kombinaciji sa bolestima, opstipacija, štitna žlezda i neuropatija

by | 17.07.2020

Orlov dar je Vaš lični SKENER. Sam pronalazi Vaše bolesti.

Radujte se i volite ga. On uzvraća aktivnom dugovečnošću.

STARENJE JE NEIZBEŽNO, ALI HRONIČNA OBOLJENJA I BOLOVI NISU.

Koristite preparat Orlov dar i preventivno i u slučaju akutnih ili dubokih hroničnih stanja.

Trebalo bi da živimo 140-150 godina, sredovečnost da počne sa 65, a starost sa 90 godina.

Šta je ključ dugovečnosti? Ključ je svakodnevno korišćenje preparata Orlov dar koji je sveobuhvatno sredstvo jer čisti infekcije iz celog organizma, regeneriše oštećena tkiva i najvažnije vraća u funkciju – obezbeđuje izuzetnu dugovečnost.

Naša draga korisnica videla je tekst o preparatu Orlov dar i obratila nam se za pomoć pre izvesnog vremena jer su je mučili sledeći problemi: dijabetes, neuropatija, opstipacija i imala je problem sa štitnom žlezdom. Njena iskustva možete pročitati u njenom pismu, a mi Vam dajemo kratko objašnjenje uzorka svih njenih problema. Svi dijabetičari u svom pankreasu imaju istog parazita, jednu vrstu metilja koji se zove eurytrema pancreaticum (stočni metilj pankreasa).

Zašto većina oboljeva od dijabeta?

Ovaj metilj naseljava i množi se u našem pankreasu jer su prisutni zagađivači (u prerađenoj hrani, flaširanoj vodi, eštačkim zaslađivačima, gaziranim napitcima…). Pankreas sa svojim sićušnim ostrvcima koja proizvode insulin oporavlja se veoma brzo upotrebom preparata Orlov dar, čak iako je 90% njih bilo uništeno. Oporavljaju se i dijabetičari koji svakodnevno uzimaju insulin i to 50% njih se potpuno oporave i regenerišu svoj pankreas uz preparat Orlov dar. Neuropatija (odumiranje perifernih krvnih sudova i završetaka nerava) je takođe posledica dijabetesa, a gnojnu infekciju izazivaju stafilokoke i streptokoke bakterije koje se nalaze u metiljima pankreasa. UPOZORENjE: Hirurškim zahvatima se mogu ukloniti bolesna tkiva, ektremiteti ili čak celi organi, ali se problem time neće rešiti, jer uzrok oboljenja ostaje u organizmu, krvotoku i ćelijama i nastavljaju svoje razarajuće dejstvo na organizam. Pankreas ne možete hirurški odstraniti.

NAPOMENA: Ne prekidati terapiju medikamentima ili insulinom sve do poboljšanja stanja i konsultacije sa Vašim izabranim lekarom.

ORLOV DAR homeopatski preparat, omogućava Vam zdrav, aktivan život i dugovečnost! Pruža Vam ono što Vam najviše nedostaje, a to su fermenti jer se pije nakon izvršene fermentacije i zato je PODMLAĐIVAČ!!!

Tagovi:

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com