ĐUMBIR, CIMET I KURKUMA U PRAHU 100%

by | 18.01.2021

Potpuno prirodni proizvodi, napravljeni od najkvalitetnijih sirovina, prirodnim procesima sušenja i mlevenja. Ne sadrže veštačke boje, arome, mirise niti konzervanse. Preporučuju ih kineska, ajurvedska, egipatska i arapska tradiconalna medicina. Primenjuju se i u kozmetičke svrhe, za detoksikaciju kože.

Đumbir, cimet i kurkumu „Lučar“ možete koristiti kao začine, ali i kao dragocene dodatke ishrani, za poboljšanje opšteg stanja celog organizma.

Đumbir – u tradicionalnoj narodnoj medicini preporučuje se tokom prehlade, sinuzitisa, migrene, artritisa, menstrualnih bolova, u slučaju gastritisa, ešerihije koli, kardiovaskularnih oboljenja i za eliminaciju suvišnih kilograma.

Kurkuma – preporučuje se prilikom bakterijskih i gljivičnih infekcija, kardiovaskularnih oboljenja i problema s organima za varenje. Poseban značaj ima kao pomoćno lekovito sredstvo u slučaju oboljenja kostiju, zglobova, mišića i tetiva.

Cimet – bogat je antioksidansima, vitaminima i mineralima, pozitivno utiče na imunitet, krvnu sliku, holesterol i cirkulaciju.

Lučar maloprodaje: Bulevar oslobođenja 36, Narodnog fronta 57 i Milenka Grčića 8, Novi Sad

Veleprodaja: Tekelijina 32–34, Novi Sad, tel.: +381(0)21 529 519

Više informacija na www.lucardoo.co.rs

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com