FIT SPORT – sa ovsenim pahuljicama, bademom i kakao prahom

by | 15.03.2021

FIT SPORT obezbeđuje organizmu dovoljno energije za aktivan dan. Namenjen je sportskim rekreativcima, fizički aktivnim ljudima, ali i svima onima koji žele da se hrane prirodno i zdravo. Možete ga koristiti kao doručak ili jaču užinu (ako ste preskočili doručak ili ako vam neki od obroka u toku dana nije bio dovoljno obilan i kvalitetan).

Ovaj potpuno prirodan i ukusan obrok sadrži pažljivo izbalansiranu kombinaciju mlevenih semenki golice, susama, lana i suncokreta, uz dodatak ovsenih pahuljica, mlevenog badema i obezmašćenog kakao praha. Zaslađen je dekstrozom, koja pomaže da se brzo nadoknadi potrošena energija.

FIT SPORT je prirodan izvor proteina i cinka, a bogat je vlaknima, omega-3 masnim kiselinama, kalijumom, magnezijumom, gvožđem, bakrom i manganom.

Uputstvo za pripremu obroka: sadržaj kesice razmutiti u 2,5–3 dl nemasnog jogurta, mleka ili biljnog mleka (bademovo, kokosovo, pirinčano, ovseno i sl.). Preporučujemo da ovako pripremljenu smešu ostavite da odstoji najmanje 15 minuta pre konzumiranja. Po želji, možete dodati suvo ili sveže voće (bananu, suvo grožđe, suve smokve, urme, suve šljive, brusnice, bobičasto voće i sl.).

FIT SPORT može biti ukusan i hranljiv dodatak svakoj vašoj omiljenoj kaši, napitku, smutiju, različitim šejkovima i musli kombinacijama. Neto količina: 70 g.

021/529-519

www.lucardoo.co.rs

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com