Fontana mladosti

by | 16.12.2019

Ako priželjkujemo nešto sem dobrog zravlja, onda je to mladolik izgled koji će nas pratiti i u zrelom dobu. Kako starimo, postajemo sve krući i suvlji, i fizički i mentalno, gubimo elastičnost i pokretljivost, a sve zbog gubitka jin energije u bubrezima i telu.

Crni susam ima ulogu da sačuva i u telo vrati jin, koji omogućava očuvanje mladosti. Prirodan način na koji se to postiže uključuje kvalitetne namirnice, a među njima se, u samom vrhu, nalazi crni susam. Tako kaže tradicionalna kineska medicina, ali i moderna nauka o ishrani.

Istraživanja su pokazala da osobe koje imaju nedostatak vitamina B i gvožđa brže sede, slabije čuju i imaju poteškoća s pamćenjem, a to su prepoznatljivi indikatori starenja. Crni susam bogat je ovim nutrijentima, pa uz vitamin E i antioksidanse koje sadrži odlaže pojavu bora, sede kose, sprečava stvaranje fleka na koži i štiti je od štetnog dejstva sunčevih zraka. Posebno se preporučuje ženama u postmenopauzi jer balansira nivo hormona.

Više informacija o crnom susamu možete pronaći na našem sajtu:
www.biospajz.rs
?+ 381 11 26 94 315
?+ 381 64 64 12 721

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com