GELMOSTOP – RUSKI PROGRAM ZA KOMPLETNO ANTIPARAZITARNO ČIŠĆENJE I DETOKSIKACIJU ORGANIZMA (čine ga isključivo biljni preparati)

by | 15.11.2018

Ruski program za antiparazitarno čišćenje i detoksikaciju GELMOSTOP primenjuje se ili preventivno ili kod pojave sledećih simptoma: umor, slabost, loš san, gubitak koncentracije, nervoza, apatija, gojaznost, preterani ili slabi apetit, zatim kod alergija, lošeg varenja, nadutosti, gasova, bola u stomaku, promena na koži, slabog imuniteta i drugo.

Može se reći skoro kod svih zdravstvenih problema, jer ih u najvećem broju slučajeva izazivaju patogeni organizmi a to su paraziti, gljivice, virusi, bakterije.

Program Gelmostop sadrži 8 prirodnih preparata, koji se koriste 50 dana, uz određeni režim ishrane i obavezno pijenje čiste vode.

Nakom programa, organizam je očišćen od parazita, njihovih toksina, pojačan je antiparazitarni imunitet i eliminisan niz simptoma, jer je iz organizma uklonjen njihov uzročnik.

Više o tome potražite na sajtu: www.paraziti.biz

Telefon: +381 64 9882212

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com