INFLAMAWELL – ZAŠTITNIK VAŠEG IMUNITETA

by | 10.04.2020

Savremene bolesti, kako zarazne tako i nezarazne pre svega razaraju imuni sistem svakog od nas a zatim lišen najvažnije odbrane, ljudski organizam biva urušen različitim mehanizmima.

Teška inflamatorna, zapaljenska stanja uzrokovana opasnim virusima i bakterijama, aktiviranjem različitih onkogena za karcinome, stvrdnjavanjem i suženjem arterija (infarkt i šlog) danas svakodnevno ubijaju milione ljudi.

Zato je prioritet u očuvanju Zdravlja borba protiv inflamacije i jačanje imunog sistema. U ovoj svakodnevnoj borbi jedna supstanca se kroz veliki broj istraživanja pokazala kao ključna u jačanju imunološkog odgovora organizma.

Kurkumin se već duže vreme jasno izdvaja po svojim mnogobrojnim zaštitnim ulogama kao nezamenljiv i neophodan deo složenog koncepta jačanja imunog sistema i antiinflmatornog odgovora.

Kako istraživanja tako i svakodnevna klinička praksa su pokazale njegovu protektivnu ulogu i značaj prevencije i lečenja različitih inflamatornih stanja, kardiovaskularnih oboljenja, onkoloških oboljenja, šećerne bolesti, osteoartritisa, Alchajmerove bolesti, depresije, reumatoloških oboljenja, toksičnih oštećenja jetre, degeneracije oka i drugih oboljenja.

Inflamawell je posebno efikasan u ublažavanju simptoma hroničnih zapaljenskih i autoimunih oboljenja crevnog trakta kao što su ulcerozni kolitis i Kronova bolest.

Kurkumin je snažan antioksidans i brani organizam od slobodnih radikala i drugih toksina koji uništavaju naš imuni sistem. Vitamin C je danas poznat kao jedan od najvažnijih antioksidanata i stimulanata imunog sistema. Kombinacija kurkumina i vitamina C u adekvatnoj dozi, koju sadrži upravo preparat Inflamawell, ima poseban aditivni efekat u podizanju imuniteta, zaštiti krvnih sudova, protekciji oštećenja jetre, regulaciji metaboilzma masti i šećera kao i stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.

Jedino Inflamawell zahvaljujući NovaSol tehnologiji omogućava 185 puta veću bioraspoloživost i efekat Kurkumina.

Svakodnevno i višemesečno uzimanje Inflamawell-a značajno poboljšava imuni odgovor na sva zapaljenska stanja.

Sačuvajte Vaš imunološki odgovor na svakodnevne atake virusa, stresa i drugih faktora rizika!

Uzimajte redovno Vaš Inflamawell!

Prof. dr Nebojša Tasić
Pomoćnik Direktora IKVB Dedinje za naučno-istraživački rad
Načelnik Sektora za Kardiovaskularna istraživanja IKVB Dedinje
Predsednik HISPA-e (Udruženje Centara za Hipertenziju, Prevenciju infarkta i šloga)

 
Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com