Kako efikasno usporiti proces starenja? Lako. Uz Super collagen beauty direct!

by | 03.12.2018

Kolagen je najzastupljeniji protein u našem organizmu. Sakuplja se u obliku finih isprepletanih vlakana koja povezuju ćelije. Udružen sa elastinom, odgovoran je za stanje naše kože, a najpre za njenu čvrstoću.

Tokom života sinteza kolagena, elastina i drugih proteina se smanjuje, pa koža počinje da gubi volumen. Kolagen je potrebno nadoknađivati već nakon 25. godine života jer tada proizvodnja novih ćelija polako opada, koža postaje manje elastična i vidno stari.

Jedini preparat koji sadrži 2 različita tipa kolagena u maksimalnoj dozi sa Vitaminom C i biotinom je Super Collagen BEAUTY , broj 1 anti-age preparat u svetu koji efikasno vraća nivo kolagena, jača kosu i nokte, podmlađuje lice i vrat i vraća koži elastičnost, ali istovremeno jača i ligamente i tetive. Idealan je borac u borbi protiv celulita. Sada Super collagen beauty možete naći u novom obliku – Super Collagen BEAUTY Direct, u formi mikro granula koji se rastapa direktno u ustima, bez dodavanja vode. Za najbržu I najkonforniju primenu! Sada možete uzeti Super collagen beauty direct bilo kada i bilo gde.

Super collagen beauty direct efikasno usporava proces starenja:
· Održava elastičnost kože
· Dubinski hidrira kožu
· Regeneriše kožu
· Smanjuje celulit
· Jača kosu , nokte i zube
· Štiti i regeneriše zglobove
· Održava normalnu funkciju hrskavice i krvnih sudova

Super collagen beauty direct je u pakovanju od 20 kesica. Možete ga pronaći u apotekama i drogerijama.

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com