Kako vratiti snagu i elastičnost tetivama i ligamentima?

by | 15.12.2020

Primena bioaktivnih kolagenih peptida u prevenciji i terapiji povreda tetiva i ligamenata poslednjih nekoliko godina intenzivno je ispitivana i pokazala je izuzetno dobre rezultate – kako u pogledu efikasnosti, tako i u segmentu bezbednosti. Bioaktivni kolageni peptidi stimulišu stvaranje kolagena i elastina u tetivama i ligamentima, čime se obezbeđuju čvrstina, pokretljivost i elastičnost ovih tkiva. Izgradnjom novih strukturnih elemenata smanjuje se bol koji se javlja prilikom pravljenja pokreta i ubrzava proces oporavka nakon povrede, a smanjuje rizik od nastanka novih povreda.

Proizvod Tendocolinn® sadrži bioaktivne kolagene peptide u patentiranoj formulaciji Tendofore®, vitamin C i vitamin B6, a namenjen je osobama koje imaju povremeni ili hronični problem s tetivama i ligamentima. Lekari najčešće preporučuju primenu 3 do 6 meseci, a kod pacijenata čije stanje zahteva dužu upotrebu važno je znati da je i dugotrajna kontinuirana primena bezbedna.

Više informacija potražite na sajtu www.innventa-pharm.com

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com