“LUČAR” ČOKO KIKI KREM – I SLATKO, I UKUSNO, I ZDRAVO, I POSNO!

by | 15.10.2020

 

Pravo iz radionice kreativnog tima brenda “Lučar” stigao nam je još jedan zdrav i inovativan proizvod! Jedinstveni recept za ČOKO KIKI KREM inspirisan je stalnom čežnjom za “nečim slatkim”, ali i brigom za zdravlje dece i porodice. Sa čak 53% kikirikija, bez štetnih transmasti (poređenja radi: u komercijalnim kremovima orašastog voća ima oko 10%, a transmasti 30%), sa čak tri puta smanjenim sadržajem šećera i visokim procentom najkvalitetnijeg kakao praha, ovaj potpuno prirodan, posni namaz oduševiće vas na prvi zalogaj. Ništa slično više neće moći da zameni ČOKO KIKI na vašoj trpezi uz dobar integralni hleb, palačinke, u omiljenom kolaču, torti, šejku, smutiju… A može da se jede i kašikom iz teglice direktno u usta!

Pronađite “LUČAR” ČOKO KIKI KREM u svim snabdevenijim prodavnicama zdrave hrane, trgovačkim lancima i njihovim onlajn prodavnicama.

Više informacija: www.lucardoo.co.rs

Lučar maloprodaje: Bulevar oslobođenja 36, Narodnog fronta 57 i Milenka Grčića 8, Novi Sad

Veleprodaja: Tekelijina 32–34, Novi Sad, +381(0)21 529 519

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com