Novozelandski med sa đumbirom za ublažavanje astme: Akcija traje još samo nekoliko dana!

by | 26.10.2023
Med sa đumbirom za ublažavanje astme

Reč je o manuka medu koji ima izuzetna lekovita svojstva u kombinaciji sa đumbirom. Med sa đumbirom za ublažavanje astme, takođe ima mnogo korisnih svojstava i za tegobe od upala, poteškoća sa varenjem i kardiovaskularne bolesti.

Med sa đumbirom za ublažavanje astme

Happy Valley med s đumbirom je jedinstvena kombinacija poznata po mnogim zdravstvenim benefitima. Sastavni deo je manuka med koji se proizvodi u Australiji i Novom Zelandu gde pčele koje oprašuju autohtoni grm leptospermum scoparium (poznat i kao drvo čaja). Manuka med ima antiinflamatorno dejstvo koje može pomoći u ublažavanju bolova i upale.

Vodonik peroksid daje većini meda svoj antibiotski kvalitet. Ali neke vrste, uključujući manuka med, takođe imaju jedinstvene antibakterijske kvalitete. Jedna od glavnih antibakterijskih komponenti Manuka meda je jedinjenje koje se zove metilglioksal (MGO). Što je veća koncentracija MGO, to je jači antibakterijski efekat.

Nekoliko nedavnih studija pokazuje da manuka med može biti od pomoći kada se koristi na ranama i čirevima na nogama. Studije takođe pokazuju da se može boriti protiv infekcije i ubrzati zarastanje. Zatim da ovaj med može skratiti vreme zarastanja kod blagih opekotina i hirurških rana u poređenju sa tradicionalnim zavojima.

med sa đumbirom

Kliknite na sliku i poručite proizvod

Med s đumbirom olakšava disanje

Med sa đumbirom poboljšava cirkulaciju krvi, jača imunitet i odličan je za respiratorne probleme. Pored toga, med je odličan medijum za apsorpciju i iskoristljivost lekovitih svojstava đumbira u organizmu. I med i đumbir imaju svoje posebne zdravstvene prednosti, a njihova kombinacija daje dodatna poboljšanja.

Smatra se da med sa đumbirom leči ili smanjuje simptome astme. To je prirodno umirujuća i antiinflamatorna mešavina koja oslobađa napetosti, podstiče protok kiseonika do pluća i pomaže u opuštanju krvnih sudova.Med sa đumbirom pruža instant olakšanje ljudima koji pate od kašlja, bolnog grla i isušenog nosa.

Happy Valley Med s đumbirom možete nabaviti u biljnim centrima Magično bilje
Beograd: Maksima Gorkog 25 i Brankova 16
Naručiti telefonom:
011/2420-955, 011/3283-507 i 011/2450782
ILI PUTEM ONLINE SHOP-a na sajtu: magicnobiljeshop.com

Snežana Vranić

PeopleImages, PatrikStedrak / gettyimages/plus, Magično bilje shop

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com