MUMIO BALZAM – SMANJUJE BOL U KOSTIMA I MIŠIĆIMA I HRANI KOŽU

by | 11.03.2022

Poznato je da se mumio nalazi u svakoj ruskoj kući, a kada pričaju o mumiju, Rusi najčešće kažu da leči sve bolesti. Zato i ne čudi njihova izreka: „Ništa vas ne može izvući iz kandži smrti… osim, možda, mumio!“. Mumio je jedini spas za one koje su i doktori otpisali.

 

Planinska blagodat, prečišćeni altajski mumio preporučen je kao biološki aktivan suplement, izvor huminske kiseline. Reč je o mešavini organskih i neorganskih jedinjenja biljnog i životinjskog porekla. Kad se dugo zadržava u slojevima visokogorskog kamenja, ta masa se menja, postaje zasićena prirodnim biološki aktivnim supstancama i oslobađa se u obliku supstance slične smoli, u pukotinama litice. Zahvaljujući biološki aktivnom sastavu altajski mumio odlikuje se intenzivnim i višedimenzionalnim dejstvom na organizam. Tokom eksperimentalnih i kliničkih ispitivanja potvrđen je kurativni efekat mumija. Dokazano je da mumio blagotvorno utiče na regenerativne procese u tkivima, na funkcionisanje jetre, imunosistem i proces stvaranja krvi. Opšte je mišljenje da terapeutske efekte mumija određuju auksin, inhibitori, hlorofil, proteini, steroidi i masne kiseline u kombinaciji s drugim supstancama, organskim i mineralnim, tipičnim za stenu u kojoj se formira sirov mumio. Prečišćeni altajski mumio doprinosi poboljšanju i korekciji stanja organizma u sledećim slučajevima:

* pad imuniteta;

* virusne i bakterijske infekcije;

* učestali grip i infekcijske upale pluća;

* dijabetes i prateća pogoršanja; alergija, poremećaji metabolizma i prekomerna telesna težina;

* neželjene promene organa probavnog sistema (kao što su čir, gastritis, krvarenje i drugo);

* upalni i infektivni procesi genitourinarnog sistema;

* prelomi, povrede i opekotine;

* strije na koži nakon porođaja;

* prostatitis i adenom prostate;

* neželjene promene u kardiovaskularnom sistemu, visok arterijski krvni pritisak;

* promene koje se dešavaju u krvnim sudovima, aterosklerotske promene, varikozne vene i hemoroidi;

* artritis, artroza, tofus i giht;

* kamen u bubregu, poremećaji u radu bubrega, oboljenja jetre i žuči;

* mastitis;

* neuralgični bol, neuritis, neurodermatitis, poliomijelitis, radikulitis i reumatizam;

* zatvor;

* onkološke promene;

* slab vid u bilo kom uzrastu;

* promene na koži, uključujući psorijazu i akne.

 

Predsednik Brežnjev i mumio

Događaj koji je dugo vremena u Sovjetskom Savezu imao status državne tajne svedoči o snazi i lekovitosti mumija. Naime, generalni sekretar Komunističke partije SSSR-a i politički lider te zemlje Leonid Brežnjev imao je običaj da nenajavljeno posećuje fabrike, vojne garnizone, velike kolektive, kombinate i zavode. Prilikom posete jednoj vojnoj fabrici u gradu Taškentu (Republika Uzbekistan) malo je nedostajalo da dođe do velike tragedije i da Komunistička partija SSSR-a ostane bez svog generalnog sekretara.

Svečana bina s koje je Brežnjev trebalo da se obrati oduševljenim radnicima nije bila spremna da izdrži veliki broj ljudi. Nakon pozdravnih reči drvene daske i grede su popustile. Generalni sekretar je propao, pri čemu ga je pregazio veliki broj ljudi. Brežnjev je u kritičnom stanju prevezen u vojnu bolnicu u Taškentu. Za lečenje i oporavak sovjetskog lidera angažovan je najbolji traumatolog iz Uzbekistana – doktor Adil Šakirov. Brežnjevu je propisana terapija mumijem, koji ga je za neverovatno kratko vreme oporavio i vratio državničkim obavezama.

O ovom nesrećnom događaju i o lekovitosti mumija prva je u javnost izašla novinarka Valerija Kišljova. Iako je događaj imao status državne tajne, informacija o lekovitosti mumija brzo je obišla Sovjetski Savez. Većina saradnika i partijskih drugova Leonida Brežnjeva (Kosigin, Smislov i ostali) preventivno je počela da pije tablete mumija. Oficiri Crvene armije, kao i članovi olimpijskog tima Sovjetskog Saveza redovno su koristili čarobni mumio, čija je cena sedamdesetih godina prošlog veka dostizala cenu zlata u Moskvi. Od tada se mumio smatra najmoćnijim prirodnim kompleksom minerala koji blagotvorno deluju na rad svih organa i procesa u čovekovom organizmu, vraćajući mu snagu, energiju i vitalnost.

Ruski carski mumio – među najkvalitetnijim u Evropi i svet

Ruski carski mumio jedan je od retkih proizvoda mumija u svetu koji je zadržao svoju izvornost i autntičnost – automatski i delotvornost. Preparat je u formi mekane tablete koja termički nije obrađena, što dokazuje promena u tvrdoći same tablete, koja se na visokim temperaturama topi, a prilikom hlađenja postaje čvrsta kao kamen. Stoga ruski specijalisti za prirodne materije preporučuju da se ovaj preparat čuva u fižideru, a ako i dođe do njegovog topljenja i razgrađivanja – lekovita svojstva se ne gube, osim što se teže vadi iz blister ležišta. Navedene osobine garantuju orginalnost Ruskog carskog mumija, što mu daje status jednog od najkvalitetnijih mumija u Evropi i svetu, već duži niz godina.

AKCIJA 1+1 GRATIS!

Cena jednog proizvoda: 1.890 din.

 

MUMIO BALZAM USPORAVA STARENJE I HRANI KOŽU

MUMIO BALZAM sadrži sledeće aktivne komponente: prečišćeni mumio, pantenol, vitamin E i etarsko ulje čajnog drveta. Mumio predstavlja izvor huminskih kiselina i namenjen je za održavanje energije i opšte vitalnosti organizma. Poznat je po svojim višestrukim pozitivnim osobinama da usporava proces starenja, ima efekat podmlađivanja, podstiče regeneraciju oštećenog tkiva i zarastanje rana, a prilikom koštanih i mišićnih povreda i bolova doprinosi njihovom ublažavanju. Ima izrazito antioksidativno svojstvo, kao i vitamin E, a pantenol podstiče regeneraciju kože, dok je ulje čajnog drveta tradicionalno poznato po svom antimikrobnom delovanju. MUMIO BALZAM maže se u tankom sloju, blago utrljavajući. Postupak treba ponoviti nekoliko puta u toku dana.

AKCIJA 2+1 GRATIS!

Cena jednog proizvoda: 1.490 din.

 

Telefon za porudžbine: 031 383 2034

Za porudžbine preko 3.500 din. besplatni troškovi dostave na kućnu adresu!

 

 

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com