NAGRADA „BEOGRADSKI POBEDNIK“ BOTOMIXU – INOVATIVNOM PROIZVODU IZ KOZMETIČKE LINIJE „HERBA SVETA“

HERBA SVET COSMETICS BEAUTY LABORATORY ime je za koje će se tek čuti! Kompaniju „Herba svet“ ne treba mnogo predstavljati – dovoljno je reći samo „FemiSan A”. Herba svet cosmetics beauty laboratory deo je kompanije koji će napraviti revoluciju u kozmetici i anti-agingu.

by | 25.10.2021

HERBA SVET COSMETICS BEAUTY LABORATORY ime je za koje će se tek čuti! Kompaniju „Herba svet“ ne treba mnogo predstavljati – dovoljno je reći samo „FemiSan A”. Herba svet cosmetics beauty laboratory deo je kompanije koji će napraviti revoluciju u kozmetici i anti-agingu. Tim stručnjaka iz „Herba sveta“ s magistrom biologije Natalijom Nedeljković na čelu, poslednjih godinu dana stvarao je inovativne formule za kozmetičke preparate od kojih se izdvaja BOTOMIX SERUM! U ovoj formuli objedinjena je vekovna tradicija u vidu mešavine lekovitog bilja koje snažno regeneriše i štiti uz nezaobilazne sastojke savremene kozmetologije kao što su hijaluron, peptidi miorelaksantnog, regenerativnog i zaštitnog dejstva i, kao finalni detalj – zlatne čestice. A kruna svega jeste kvalitet proizvoda „Herba sveta“ koji su svoje korisnike pronašli širom sveta. Trenutno su na globalnom sajmu u Dubaiju BOTOMIX SERUM, ali i drugi proizvodi „Herba sveta“ – rame uz rame sa svetskim brendovima!

Beogradskog pobednika“ za 2021. godinu za inovativni proizvod moderne kozmetikeBOTOMIX SERUM – preuzeli su 20. oktobra 2021. godine Snežana Petrović, suvlasnica kompanije, i Pavle Nedeljković, dizajner njegovog vizuelnog identiteta.

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com