NAMEŠTANjE ATLASA: DO ZDRAVLjA ZA NEKOLIKO MINUTA!

by | 21.08.2018

Pomeren atlas (prvi kičmeni pršljen) vrši stalan pritisak na krvne sudove vrata, smanjujući tako dotok krvi u mozak, što slabi funkciju mozga i važnih moždanih centara odgovornih za rad srca, disanje, varenje.

Izmeštenost atlasa krivi kičmu, a posledice su: glavobolje, vrtoglavice, bolovi u vratu, kičmi i kukovima, reuma, artritis, bolesti štitne žlezde, srca, pluća i jetre, a može uzrokovati i nizak ili visok krvni pritisak.

Kad je atlas u svom prirodnom ležištu, mozak mnogo bolje komunicira s telom, što doprinosi regeneraciji čitavog organizma. Kod nas nameštanje atlasa po čuvenoj, efikasnoj i bezbednoj metodi “Human Up”, čiji je tvorac Predrag Đorđević, rade stručnjaci – atlasolozi iz Udruženja “Preporod života”.

Kroz ovo udruženje prošlo je mnogo ljudi s izmeštenim prvim vratnim pršljenom koji su nakon tretmana bili više nego zadovoljni rezultatima. Među njima je bilo i poznatih ličnosti: Dragan Džajić, Ljubivoje Ršumović, Milorad Dodik, Svetlana Bojković, Milka Stojanović, Branko Kockica, Maja Volk i mnogi drugi. U „Preporodu života“ atlas je namestilo oko dve stotine lekara, među kojima su i dokori medicinskih nauka.

Metod “Human Up” uspešan je u 100% slučajeva, a primenjuje se jednom u životu, uz obavezne tri kontrole.

KONTAKT TELEFON:
011/71-29-279

www.preporod.org

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com