NAMESTITE ATLAS- POBOLjŠAJTE SVOJE ZDRAVLjE

by | 19.12.2018

Pomeren atlas (prvi kičmeni pršljen) vrši stalan pritisak na krvne sudove vrata, smanjujući tako dotok krvi u mozak, što slabi funkciju mozga i važnih moždanih centara odgovornih za rad srca, disanje, varenje. Mi vam možemo pomoći potpuno prirodnim putem!

Izmeštenost atlasa krivi kičmu, a posledice su: glavobolje, vrtoglavice, bolovi u vratu, kičmi i kukovima, reuma, artritis, bolesti štitne žlezde, srca, pluća i jetre, a može uzrokovati i nizak ili visok krvni pritisak.

Kad je atlas u svom prirodnom ležištu, mozak mnogo bolje komunicira s telom, što doprinosi regeneraciji čitavog organizma. Kod nas nameštanje atlasa po efikasnoj i bezbednoj metodi rade stručnjaci – atlasolozi koji imaju sve potrebne sertifikate.

Kroz naše ruke prošlo je mnogo ljudi s izmeštenim prvim vratnim pršljenom koji su nakon tretmana bili više nego zadovoljni rezultatima. Neki od njih su poznate ličnosti, a atlas je namestilo i na desetine lekara, među kojima su i doktori medicinskih nauka.

Ovaj metod masaže i opuštanja vratnih ligamenata bezbolan je, uspešan je u 100% slučajeva, a primenjuje se jednom u životu, uz obavezne tri kontrole.

REŠITE SE: glavobolje, vrtoglavice, bolova u vratu, leđima, kukovima i kolenima, skolioze, kifoze, artritisa, ravnih tabana i slabog sna.

REGULIŠITE: rad štitne žlezde, srca, pluća, jetre, želuca, žuči i bubrega, normalizujte krvni pritisak, oslobodite se reume, kožnih bolesti, loše probave i gojaznosti.

DO ZDRAVLjA ZA NEKOLIKO MINUTA!

BILjANA MLADENOVIĆ

KONTAKT TELEFON: 065 622 50 35

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com