Nema više oboljenja srca: H-Technology Amino-L-Complex! NO-čudotvorni molekul azot monoxid u ljudskom organizmu odlučuje o životu i smrti!

by | 15.06.2020

 

Koliko je važna uloga ovog molekula govori i to što su trojica istraživača za rad o ulozi azot monoksida u kardiovaskularnom sistemu 1998. godine dobili Nobelovu nagradu za fiziologiju i medicínu. Jedno od saznanja o kome govori nobelovac dr J. Ignaro i autor knjige “NO-nema više oboljenja srca“ je činjenica da je razlika između zdravlja i bolesti vrlo često pitanje u kolikoj meri NO funkcioniše u ljudskom organizmu. Prisutnost NO postaje doslovno pitanje života i smrti.

Azot monoksid NO je jedan od najvažnijih molekula u organizmu. On podstiče funkciju svakog organa u telu, od srca preko pluća, pa sve do želuca. NO relaksira vaše krvne sudove, redukuje vaš krvni pritisak i smanjuje rizik od dobijanja srčanog napada ili moždanog udara.

Naš organizam pretvara esencijalnu amino kiselinu L-Arginin u azot-monoksid, molekul koji pomaže krvnim sudovima da se opuste i rašire radi boljeg protoka krvi. Bolji protok krvi značajno pomaže mnoge važne funkcije u našem telu: normalan krvni pritisak, opšte zdravlje kardiovaskularnog sistema, zavidan imunosistem, rast mišića, rast i obnavljanje kostiju i tkiva, mušku polnu funkciju, metabolizam masti i glukoze, proizvodnju hormona koji deluju protiv starenja.

Svetski fenomen

100% prirodan produkt

H-technology Amino-L-Complex

Sastav:L-Arginin,L-Citrulim malat,L-Ornithin

Jedna kesica je dovoljna za jedan mesec terapije

Cena: 5900 RSD

Pomaže milionima ljudi po celom svetu kod: kardiovaskularnih oboljenja, visokog krvnog pritiska, dijabetesa, erektalne disfunkcije, onkoloških oboljenja, čireva, inkontinencije, infekcija, Alchajmerove bolesti, upalnih procesa, multipleskleroze, uroloških problema, umora, utiče na smanjenje bora, ima direktni uticaj na seksualno i reproduktivno zdravlje žene i pomaže u terapiji kod začeća.

Kontakti za više informacija i porudžbine:

www.altermedicvb.co.rs

[email protected]

064 93 80 686

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com