OMEGA 3 – ALFA PROTEKT FORTE NA AKCIJI!

by | 10.11.2020

Соvid 19 ponovo hara Srbijom i čitavim svetom i većina građana izložena je strahu i jakom stresu, izbegava kontakte s drugim ljudima i znatno se manje kreće, što sve negativno utiče na funkciju kardiovaskularnog sistema i pravilan rad srca.

Pomenuti negativni uticaji smatraju se ozbiljnim faktorima rizika koji mogu izazvati infarkt, moždani i srčani udar. Preporuka lekara su epidemiološko-higijenski saveti kako da se zaštitimo od virusa, koji je napao celo čovečanstvo. U toj nesreći, panici, strahu, velikoj borbi većina nas zanemarila je odnos prema kardiovaskularnom sistemu i radu srca i krvnih sudova.

BELORUSKA OMEGA 3 – ALFA PROTEKT FORTE najkompletniji je dodatak ishrani današnjice kadа je u pitanju podrška kardiovaskularnom sistemu. Ovaj dijetetski proizvod u obliku mekih soft kapsula predstavlja multikomponentnu formulu koja sadrži:

– omega-3 riblje ulje, bogato esencijalnim masnim kiselinama EPA i DHA,

– lecitin standardizovan na esencijalne fosfolipide

– vitamin E.

Sinergijskim dejstvom aktivnih supstanci ovog proizvoda postižu se odlični rezultati kada je u pitanju podrška rada kardiovaskularnog sistema.

OMEGA 3 Alfa Protekt preporučuje se za:

– održavanje zdravog kardiovaskularnog sistema,

– regulaciju i metabolizan masti, čišćenje krvnih sudova

– snižavanje povišenih vrednosti triglicerida i holesterola

– uspostavljanje i regulisanje nivoa vrednosti dobrog i lošeg holesterola.

 

U Srbiji od bolesti srca i krvnih sudova svakog dana umre 144 ljudi. Samo prošle godine u našoj zemlji kardiovaskularne bolesti potpisale su 52.663 smrtovnice. Po broju obolelih i umrlih od kardiovaskularnih bolesti Srbija je među vodećim zemljama u Evropi. Kontinuirana prevencija i aktivna podrška vašem kardiovaskularnom sistemu jeste Omega 3 Alfa Protekt Forte. Redovnom upotrebom smanjimo rizik od neželjenih posledica.

 

Ovaj inovativni i vrlo efikasni prirodni preparat proizveden je u najsavremenijoj farmaceutskoj formi mekanih soft gel kapsula. Komparativna prednost soft gel kapsula u odnosu na klasične kapsule jeste brzo topljenje i efikasno usvajanje aktivnih supstanci, pri čemu je izbegnut osećaj nadutosti i neprijatnosti u želucu i organima za varenje. Milioni zadovoljnih korisnika i prisustvo u većini apoteka na teritoriji Ruske Federacije, Republike Belorusije i drugih zemalja Evroazijske unije garancija su izuzetnog kvaliteta OMEGA 3 Alfa Protekta.

Redovnom upotrebom Omega 3 Alfa Protekta uz postepene radne i fizičke aktivnosti i šetnje na najbolji mogući način pomoći ćete normalnom funkcionisanju vašeg kardiovaskularnog sistema.

Priredila dr Larisa Mihajlovna (Medicinski fakultet Univerziteta u Minsku)

 

Brinite o svom srcu na siguran i pouzdan način!

Savet lekara ili nutricioniste: +381 65 832 2277

Telefon za porudžbine: +381 31 383 2034

Besplatni troškovi dostave na kućnu adresu!

 

AKCIJA 1+1 GRATIS od 10. novembra do 15. decembra!

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com