Razgovor s psihijatrom – sigurna promena života nabolje

by | 16.03.2022

Podignite glavu, nasmejte se, budite jaki i sigurni u sebe. Nakon prve seanse osećaćete se mnogo bolje

Minut do dvanaest je da se javite i da porazgovaramo, da zajednički, na stručan način vratimo samopouzdanje i osmeh na vaše lice. To nam je svima potrebno kako bismo bili dobri supružnici, roditelji, deca, kolege i uspešni članovi naše zajednice. U zajedničkom razgovoru pronaći ćemo šta vas muči i boli, šta je to što vas blokira.

Nakon pune dve godine koronavirusa, koji je mnogima odneo najbliže i najdraže, kad smo svi teško podnosili izolaciju, kad su se mnogi grčevito borili za život, kad smo ekonomski oslabili, kad smo svi postali uplašeni, nesigurni, tužni, nekad čak i agresivni, psihičkih problema je dosta, ali se oni moraju rešavati. Po mišljenju članova Svetske zdravstvene organizacije, kovid će proći, ali će psihičke posledice kovida ostati. Moramo delovati hitno i brzo, jer većina teških bolesti nastaje kao rezultat psihičke neravnoteže i lošeg psihičkog stanja. Lekari su jedinstveni u stavu da 90% čovečanstva nakon korone ima potrebu da razgovara s lekarom psihijatrom, koji će na profesionalan način locirati vaše probleme i predložiti vam rešenje i pravilan put povratka u normalan život, bez strahova i depresije.

Tačno je da živimo u vreme globalnih problema, kad strahovi, agresija i nemaština potiru i uništavaju sve humane vrednosti. Logično pitanje koje se postavlja jeste: kuda ide ovaj svet i da li čovek kao jedinka može da zauzme stavove koji će ga ojačati u ovim teškim vremenima.

POTRAŽITE POMOĆ PROFESIONALCA

Stručna pomoć lekara psihijatra danas je svima neophodna. Zajednički razgovor, lociranje problema i savet za nov život sigurno će vam pomoći da sredite svoje emocije i uspostavite nov odnos prema sebi i svom okruženju.

Adresa za pomoć je: LEKAR PSIHIJATAR SPECIJALISTA, poznavalac svih najmodernijih svetskih i ruskih metoda u psihijatrijskoj praksi sa 20-godišnjim iskustvom u lečenju:

– depresije

– strahova i fobija

– nesanice

– napetosti i razdražljivosti

– osećaja griže savesti

postkovid strahova

– mobinga, problema na radnom mestu i u biznis zajednici

– kao i svih ostalih problema psihijatrijskoemotivne kategorije.

OPUSTITE SE U ŽIVOTU, SREDITE SVOJE STAVOVE, RADUJTE SE NOVIM DANIMA KOJI DOLAZE!

Vaš lekar psihijatar

 

CENA SEANSE OD 60 minuta – 6.000 dinara

SPECIJALNA CENA za čitaoce RUSKOG DOKTORA 5.000 dinara

TELEFON ZA ZAKAZIVANJE: 066 8109 081

KAKVE SU VAM MISLI, TAKAV VAM JE ŽIVOT!

 

VAŽNO!

Ne verujte lažnim psiholozima, vidovnjacima i kursistima koji sebe predstavljaju kao psihovodiče i trenere, nepoštenim i neobrazovanim duhovnicima, internet mešetarima i ostalim prevarantima koji novac zarađuju na ljudskoj nemoći, muci i bolesti. Izbegavajte ih, jer oni vam sigurno ne mogu pomoći njihova lažna pomoć samo će otežati vašu situaciju.

Mi lekari ceo život se edukujemo kako bismo uspešno rešavali psihičke i zdravstvene probleme ljudi i tako im pomagali. Samo stručna pomoć lekara i blaga reč psihijatra na pravi i profesionalan način mogu rešiti vaše psihičke probleme. Setimo se reči legendarnog ruskog doktora Igora Dimitrijeviča Kaljinina: “Vas Bog ne kažnjava! Vama će lekar psihijatar sigurno pomoći javite mu se!”

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com