RUSKO KEDROVO ULJE u uljanim soft gel kapsulama

by | 17.06.2021

NAUKA I PRIRODA U SLUŽBI VAŠEG ZDRAVLJA

Rusko kedrovo ulje u uljanim želatinskim soft gel kapsulama dodatak je ishrani koji u sebi sadrži visoku koncentraciju nerafinisanog ulja iz semena kedra i vitamin A, koji doprinosi normalnoj funkciji imunosistema. Specijalisti za prirodne materijale i lekari narodne medicine smatraju ga najdelotvornijim prirodnim preparatom u tretiranju i sanaciji mnogih bolesti, s posebnim akcentom na imunitet i usporavanje procesa starenja svih organa.

ZELENI KAMENI MAČ

Stabljika bora ili kedar četinar je koji potiče iz istočne Rusije i korejskokineskih delova Azije. Uspešno raste na nadmorskim visinama preko 1.500 metara u Rusiji (sibirsko-altajskom tajgama) u uslovima nezagađene i apsolutno čiste prirode. Zbog specifičnosti uslova i divljine u kojima raste – šumari i botaničari su ovaj bor popularno nazvali “zeleni kameni mač”, budući da leči gotovo sve bolesti, a stare ljude podmlađuje vraćajući im neophodnu snagu i energiju. Seme kedra se već dugo koristi kao jestivo voće jer sadrži esencijalne nutrijente kao što su amino-kiseline, masne kiseline i vitamini. Takođe se primenjuje i njegovo ulje, kao i etarsko ulje dobijeno destilacijom vodene pare. Kedrovo biljno ulje dobijeno hladnim presovanjem kedrovih oraščića zauzima posebno mesto u ruskoj narodnoj i zvaničnoj medicini i kozmetologiji. Treba naglasiti da su šišarke kedra (sporedni proizvod) koje ostaju prilikom obrade semena bogat izvor polifenolnih jedinjenja, kao što su sirovi polifenoli. Eksperimentalno je utvrđeno antiproliferativno dejstvo prečišćenih polifenola kedra na sedam različitih linija tumorskih ćelija, zbog čega se preporučuje kao prirodni antitumorski agens u funkcionalnoj ishrani. Pored toga, kedrovo ulje dobijeno iz semena poslednjih godina koristi se u tretiranju dermatoloških problema prvenstveno u oblasti alopecije (ćelavosti), gde se mogu postići odlični rezultati u zaustavljanju opadanja i podsticanju rasta nove kose, te otklanjanju seboreje i peruti.

PREPARAT BUDUĆNOSTI

Suplementacija ishrane Ruskim kedrovim uljem u želatinskim soft gel kapsulama na krajnje jednostavan i praktičan način jača imunitet, pozitivno utiče na sve fiziološke procese u organizmu koji dovode do povratka snage i neophodne energije za sve savremene izazove današnjice.

Lekari, farmakolozi, nutricionisti i farmaceutski tehnolozi složili su se da kedrovo ulje zahvaljujući svojim lekovitim svojstvima apsolutno prevazilazi sva prirodna ulja (riblje, avokadovo, maslinovo, bundevino, kokosovo, ružino). Ali, kedrovo ulje, pored velike učinkovitosti i zdravstvene delotvornosti, ima jedan veliki nedostatak, a to je kratak rok trajanja (od šest do 12 meseci), a otvaranjem hermetički zatvorenog pakovanja oksidacija počinje već nakan mesec dana, što znači da se lekiviti napitak od kedrovog ulja ne sme koristiti kasnije.

REŠENJE POSTOJI

Sovjetski, ruski i beloruski farmaceutski tehnolozi godinama su pokušavali da reše problem s kratkim rokom trajanja aktivne supstance kedrovog ulja, koja brzo počinje da oksidira i gubi svoja lekovita svojstva. Jedini način za to bila je proizvodnja uljane želatinske soft gel kapsule Ruskog kedrovog ulja, koja ima sve lekovite osobine nerafinisanog hladnog ulja.

 

Tito i Rusko kedrovo ulje

Malo ljudi zna da je bivši predsednik SFRJ Josip Broz Tito do odlazka u KC Ljubljana redovno koristio Rusko kedrovo ulje. Još 1956. godine prilikom posete Nikite Hruščova, predsednika SSSR-a, dobio je na poklon ulje kedra, koje je potom svakodnevno pio, a svoju kosu redovno njime mazao. Ostalo je upamćeno da je Tito za Dan mladosti 25. maja, pred veliki slet i primanje štafete mladosti, svom frizeru Veselinu Vesu Čopkovu saopštio: “Biću zauvek mlad i vedar jer redovno koristim Rusko kedrovo ulje!” Na pitanje frizerskog majstora da li je to ulje sa Briona, Tito je odgovorio: “Redovno dobijam Rusko kedrovo ulje iz Sovjetskog Saveza”.

 

Cena jednog proizvoda je 1.990 din.

AKCIJA 1+1 GRATIS!

Telefoni za narudžbine: +381 31 534 207, +381 31 534 210

Savet lekara, farmaceuta ili nutricioniste: +381 60 7141 014

Za narudžbine preko 3.500 din. besplatna dostava na kućnu adresu!

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com