Savremeni pristup dijagnostici i lečenju: Specijalna bolnica „Sirius Medical“

by | 12.02.2019

U drugoj polovini 20. veka zahvaljujući napretku medicine, životni vek je značajno produžen. Mnogim bolestima, koje su do tada smatrane neizlečivim, uz primenu individualalizovanog pristupa pacijentu kao i savremenih dijagnostičkih i terapijskih procedura, promenjen je ishod.
Put kroz dijagnostiku i lečenje ne mora biti težak i komplikovan. Zahvaljujući zdravstvenim ustanovama koje se bave sveobuhvatnim i savremenim pristupom, život pacijenata postaje jednostavniji i kvalitetniji.

Specijalna bolnica „Sirius Medical“ je zdravstvena ustanova specijalizovana za dijagnostiku i terapiju svih bolesti i stanja iz domena interne medicine (onkologije, kardiologije, gastroeneterologije, nefrologije, endokrinologije, pulmologije, neurologije). Naš zadatak je da svojim pacijentima pružamo jednu kompletnu podršku. 0d trenutka same dijagnostike bolesti, tokom lečenja, kao i posle oporavka, pacijentu stojimo 24 sata na raspolaganju, svih 365 dana u godini.

Raspolažemo ambulantnim delom, dnevnom bolnicom kao i stacionarnim delom, a tu je i naš sanitetski tim koji je mobilan u svakom trenutku. Naš tim stručnjaka broji preko 40 lekara svih specijalnosti od kojih su mnogi zaposleni kao nastavnici na Medicinskim fakultetima u Srbiji i inostranstvu i koji su za svoj rad dobili priznanja domaće i evropske javnosti. – navodi dr Olivera Nikolić, direktor bolnice.

Naš onkološki tim, koji se sastoji od onkologa i radioterapeuta, timski pristupa svakom pacijentu prateći sve svetske standarde i preporuke. Pacijenti kod nas mogu da dobiju hemioterapiju, imunološku ili biološku terapiju. Sirius Medical, pacijentima koji su već u uznapredovaloj fazi bolesti i gde su iscrpljeni svi modaliteti specifičnog lečenja, je u mogućnosti da pruži palijativno lečenje po najnovijim svetkim preporukama i kompletnu brigu tih pacijenata – pojašnjava Nikolićeva.

Neizostavna oblast interne medicine su kardiološki, pulmološki i nefrološki pacijenti koji zbog svoje bolesti i povremenih pogoršanja zaslužuju da imaju ustanovu koja brine o njima i koja je u svakom trenutku tu za njih.

Sve o Sirius Medical bolnici naći ćete i na sajtu www.siriusmedical.rs

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com