SILIMARIN – SIKAVICA spas za alkoholičare, pušače i tabletomane

by | 15.10.2021

Živimo u vreme savremenih izazova, gde preterano korišćenje alkohola, cigareta i lekova predstavlja realnu svakodnevicu, koja narušava ili uništava zdravlje modernog čoveka. Prema studijama koje su sprovedene u Ruskoj Federaciji i Evropskoj uniji, redovna upotreba alkohola i alkoholnih pića izazvaće suspendovanje ili narušavanje funkcionalnosti jetre, što može izazvati niz vrlo ozbiljnih oboljenja s fatalnim ishodom. Specijalisti narodne medicine tvrde: „Bolesna jetra – polumrtav čovek“. Danas u svetu postoji veliki broj preparata za detoksikaciju jetre, ali je sigurno najpopularniji preparat u Rusiji i na prostoruma bivšeg SSSR-a Silimarin ili Sikavica.

Silimarin je dijetetski proizvod koji u jednoj tableti sadrži 35 mg suvog ekstrakta ploda sikavice (Silibum marianum), koja sadrži silimarin, izražen kao silibinin. Sikavica se tradicionalno koristi kao biljni lekoviti proizvod koji doprinosi olakšanju dispepsije i digestivnih tegoba jetre, očuvanju i zaštiti zdravlja i funkcije jetre. Povoljno deluje pri detoksikaciji i zaštiti jetre od supstanci kao što su lekovi, cigarete i alkohol. Korisnici Silimarina naglašavaju da sikavica, pored detoksikacije jetre, pozitivno utiče na mamurluk, uvodeći organizam mnogo brže u normalno stanje, kakvo je bilo pre korišćenja alkohola.

 

Silimarin spasava pijane Ruse

Rusi su kao narod poznati po tome da vole zabavu, pesmu, muziku i alkohol. Često znaju preterati u tome. Alkohol uvek ostavlja posledice, a ruski specijalisti narodne medicine svakom ljubitelju alkoholnih napitaka preporučuju da alkohol smanje ili prestanu s njegovom upotrebom redovno koristeći travu sikavicu (silimarin) jer će mu ona sačuvati jetru i spasiti život.

 

Proizvodi: Zavod Borisovski BORI-MED

Oficijelni partner: Terazije Pharm Sevojno

 

AKCIJA 1+1 GRATIS!

80 tableta 1.990 din.

 

Telefoni za narudžbine: +381 31 534 207, +381 31 534 210

Savet lekara, farmaceuta ili nutricioniste: +381 60 7141 014

Za narudžbine preko 3.500 din. besplatna dostava na kućnu adresu!

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com