Strong Nature Antistres formula NOĆ – formula za miran život

by | 15.04.2021

Stres i neredovan san uzrokuju mnogobrojne zdravstvene probleme, ali i otežavaju normalno funkcionisanje u toku dana. Oni mogu dovesti do povećane kilaže, neraspoloženja, melanholije, manjka koncentracije i brzine u radu.

Strong Nature Antistres formula NOĆ osmišljena je tako da pomogne organizmu da se umiri i opusti. Sastoji je od GABA (gama-aminobuterne kiseline), melatonina, 5HTP i ekstrakta valerijane. Preporučuje se u slučaju blage nervne napetosti i poremećaja spavanja.

Kako antistres formula pomaže?

Melatonin je hormon koji se luči u našoj hipofizi. Zadužen je za odmor, spavanje i zdrav san. Ako naš organizam nema normalno i očekivano lučenje melatonina tokom noći, to nam pokazuje tako što ne možemo da zaspimo. Zbog toga se melatonin nalazi u našoj antistres formuli. On pomaže da brže zaspimo, a od izuzetne je pomoći ako putujemo i menjamo vremensku zonu, jer doprinosi tome da organizam ne primeti tu promenu.

5 HTP – amino-kiselina koju još nazivaju i prirodnim hormonom sreće. Izuzetno je važna prilikom stanja uznemirenosti, stresa i anksioznosti. Ova amino-kiselina podiže serotonin (hormon sreće) i organizmu daje mogućnost da se opusti i umiri.

GABA (gama-aminobuterna kiselina) najviše je zastupljena u mozgu i pomaže nam da se relaksiramo. Doprinosi otklanjanju simptoma stresa i smanjuje nervnu napetost. Glavna funkcija ovog sastojka jeste da maksimalno umanji stres, dovede telo i organizam u stanje opuštenosti i omogući preko potreban san.

Valerijana je biljka koja se već godinama primenjuje za smirenje. Njeno lekovito dejstvo je u korenu, te se najčešće koristi ekstrakt korena. Upotrebljavamo je u slučaju poremećaja spavanja ili insomnije, kad želimo da problem rešimo na prirodan način. Njeni efekti najčešće se opisuju kao sedativni za nervni sistem.

Miran san

Zdrav san razbistrava um i daje nam bolje kognitivne sposobnosti. Stres, anksioznost i simptomi depresije sve su više prisutni u našoj svakodnevici i moramo se potruditi da ih svedemo na minimum kako bismo održali miran san.

https://www.strong-nature.com/proizvod/antistres-formula-noc-30-kapsula/

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com