VEP za intimnu renesansu

by | 29.10.2019

Od epskih herojskih podviga antičkih grčkih ratnika, do majstorija svemoćnog Supermena, ideja nesavladivog i uvek spremnog muškarca odoleva vekovima. Stereotip koji postavlja znak jednakosti između uvek potentnog i moćnog (dakle, uspešnog i poželjnog) muškarca čvrsto podupire ionako čvrst zid ćutanja na temu impotencije. Srećom, svest muškarca o ovom problemu u poslednjih nekoliko godina se značajno menja i tek sad lekari dobijaju bolji uvid u učestalost pojave poteškoća sa postizanjem i održavanjem erekcije. Najnovija istraživanja su pokazala da čak 150 miliona muškaraca širom sveta pati od nekog oblika impotencije. Iako ovaj problem očigledno ima globalne razmere, velika je šteta pred njim kapitulirati, jer rešenje postoji!

Efikasniji od svih drugih sredstava u rešavanju zagonetke impotencije, VEP aparat jedini garantuje uspešnost u 99,99% slučajeva. Kao potpuno siguran i po zdravlje korisnika bezopasan (mogu da ga koriste muškarci koji su preležali infarkt ili boluju od dijabetesa; ne snižava niti podiže krvni pritisak…) ovaj vakuum aparat postavio je visoke standarde u rešavanju problema potencije. Prisutan na tržištu čitavih 30 godina, VEP aparat je svrstan u kategoriju vrhuske vrednosti što potvrđuje i podatak da poseduje prestižni sertifikat kvaliteta EN ISO 13485! Ništa manje značajna su i iskustva ogromnog broja parova koji su uz VEP doživeli intimnu renesansu: „Jedino VEP garantuje muškarcu da se nikada neće obrukati pred partnerkom; seksualnu vitalnost zauvek; trajno povećanje penisa; jaču erekciju; duži odnos i najkraće vreme postizanja erekcije – samo pola minuta“. Uz sve to, stručni tim koji se bavi plasmanom VEP-a na tržištu jedini daje pisanu garanciju za sve navedeno.
Dr Mirjana Laković
………………..
BVK Konsalting,
Pariske komune 24, lokal 9a
11070 Novi Beograd
Mail: [email protected]
Telefoni: 011/ 303 17 22, 011/ 26 29 222
Sajt: www.vep.rs

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com