Zamrznite bol- 100% prirodno

by | 31.07.2018

Benefiti primene leda i hladne terapije na bol su poznati od davnina. Hlađenje može smanjiti osetljivost na bol i oticanje, naročito u zglobovima, mišićima ili tetivama.

Najefikasnije sredstvo za brzo ublažavanje bola je lokalni analgetik- Biofreeze. Biofreeze je jedinstvenog sastava, 100% prirodan, na bazi mentola i Ilex-a. Upotrebljava se za ublažavanje lakših tegoba i bolova kod upale mišića i zglobova, povezanih sa:

– Artritisom

-Bolovima u leđima

-Uganućima

-Istegnućima.

 

Terapija hlađenjem je od ključnog značaja kod početnog zbrinjavanja povreda lokomotornog sistema, kao i tokom kasnije rehabilitacije. Najčešće indikacije za primenu hlađenja su povrede ligamenata, zglobova, mišića, kao i nakon operacija na i oko zglobova te se Biofreeze preporučuje svim sportistima kao i rekreativcima. U prvim satima nakon povrede učinak hlađenja je izuzetno veliki.

Terapija hlađenjem ima izraziti analgetski učinak pa uklanjanjem bola smanjujemo potrebu za korišćenjem, neretko opasnih lekova za suzbijanje bolova (analgetika). Ova prednost izuzetno je važna i kod starijih pacijenata, kao i pacijenata sa oslabljenom funkcijom bubrega ili osetljivim probavnim traktom. Hlađenjem postižemo veći raspon pokreta u početku razgibavanja, smanjujemo mišićni zamor, povećavamo protok krvi i smanjujemo edem i upalu tkiva.

Biofreeze deluje na površinske receptore u koži, brzo i efikasno otklanja sve vrste bolova. Jedini medicinski preparat koji u sebi ne sadrži kortikosteroide. Mogu ga koristiti deca starija od dve godine i trudnice jer je 100% na biljnoj bazi.

Biofreeze bol uklanja brzo i efikasno. Prodire duboko u tkivo i obezbeđuje produženo dejstvo.

•    Brzo i efikasno uklanja sve vrste bolova i grčeva uz prijatan osećaj hlađenja
•    Podstiče cirkulaciju i olakšava tegobe nastale kao posledica proširenih vena: bol, otok, napetost, trnjenje, grčeve, pucanje kapilara, osećaj “teških nogu”
•    Pomaže kod sportskih povreda, istegnuća i uganuća
•    Otklanja glavobolju, smanjuje bolove u vratu i leđima
•    Zbog svoje teksture analgetskog dejstva i osvežavajućeg mirisa mentola pogodan je za masažu

Primena Biofreeze-a je apsolutno sigurna. Nema kontraindikacija i ne izaziva nus pojave ili alergije.
Nanositi 2-3 puta dnevno i po potrebi.
Biofreeze mogu koristiti i deca starija od dve godine, trudnice i dojilje.

Biofreeze gel se može koristiti i kod ultrazvučnih tretmana, elektroforeze i terapija masažom.

Biofreeze je dostupan u obliku gela, spreja i kao roll-on. Možete ga naći u svim apotekama.

Tagovi:

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com