Venera u Blizancima za 2024: Šta vas čeka od 23. maja do 17. juna

by | 20.05.2024
Venera u Blizancima za 2024: Šta vas čeka od 23. maja do 17. juna

Saznajte šta vam donosi Venera u Blizancima za 2024. Kome je naklonjena, a kome bi mogla da stvori male poteškoće. I naravno, u zavisnosti od toga u kojoj kući se nalazi – uticaće na tu oblast.

Kada je reč o pitanjima srca, vašim kreativnim impulsima i rutini brige o sebi, raspoloženje je u poslednje vreme zaista blago. Verovatno ste bili željni da usporite, budete prisutniji, prepustite se i povežete se sa prijateljima i voljenima na promišljeniji način. I za to možete zahvaliti Venerinom vremenu u jednom od njenih kućnih znakova, fiksnom zemaljskom znaku Bika.

Međutim, energija će se uskoro pomeriti u mnogo energičnijem, penušavom, komunikativnom pravcu kao rezultat toga što planeta romantike, zadovoljstva i vrednosti prelazi u Blizance.

Šta znači Venera u Blizancima?

Venera, planeta koja nadgleda odnose, lepotu, zadovoljstvo, vrednosti i novac, posećuje Blizance, treći znak zodijaka koji simbolizuju Blizanci svake godine u maju i/ili junu. Da biste razumeli kako se Blizanci izražavaju, uzmite u obzir činjenicu da njime vlada Merkur, planeta glasnik koja nadgleda komunikaciju, transport i tehnologiju.

Zauzvrat, priroda Blizanaca je cerebralna, društvena, željna, prilagodljiva i brza. Preletanje sa jedne stvari na drugu je jedna od najvećih životnih radosti Blizanaca. U stvari, ljudi rođeni sa snažnim uticajem Blizanaca moraju da imaju slobodu da uvek istražuju širok spektar tema i zarone u raznoliku kombinaciju projekata tokom svog života.

Šta donosi Venera u Blizancima svakom znaku?

Ovan

Venera sada prelazi u vaš sektor komunikacije. Ovaj tranzit osvetljava vašu sposobnost da se povežete i naučite više sa svojim društvenim krugom. Otkrićete da možete ojačati svoje veze kroz živ, intelektualni razgovor i upijati nove informacije, možda čak i uživati u zajedničkim putovanjima na kratke udaljenosti.

Bik

Venera, vaša vladajuća planeta, sada se kreće kroz vaš sektor prihoda, povećavajući vašu sposobnost da radite sa drugima kako biste postigli svoje ciljeve zarađivanja novca. Takođe ćete otkriti da je lakše povezati se sa svojim najbližima, a negovanje odnosa sa samim sobom sada može poslužiti za jačanje vaše samopoštovanja.

Blizanci

Boravak Venere u Blizancima može vas podstaknuti da napravite pauzu u svakodnevnim obavezama kako biste se oslonili na prijatniju stranu života koja voli zabavu – a to vam ide lakše nego u drugim vremenima. Deljenje onoga što vam je u srcu sa svojim voljenima i davanje prioriteta stimulativnom razgovoru sa prijateljima može vam doneti veliku radost i zadovoljstvo.

Rak

Dok se romantična Venera kreće kroz vašu zonu duhovnosti, bićete skloniji da prihvatite skroman pristup vezivanju, istražujete svoje umetničke impulse i zarađujete. Meditativne prakse samopomoći poput restorativne joge mogu biti privlačnije nego inače. Takođe će vam biti dobro da uložite u samostalan rad kako biste istražili kako se pojavljujete u svojim odnosima – uključujući i onu koju imate sa sobom. Isceljenje koje sada radite može postaviti scenu za iskreni rast.

Lav

Venera se sada kreće kroz vašu zonu umrežavanja, naglašavajući vaše platonske veze i osećaj zajedništva i povezanosti. Ovaj tranzit bi vas mogao podstaći da se prijavite za klub, umrežite se sa prijateljima ili kolegama ili čak pokrenete zajednički kreativni poduhvat. A pošto je ovo takođe sektor dugoročnih želja, otkrićete da deljenje svojih snova sa drugima pomaže da bude konkretnije — i može čak dovesti do intrigantnog plana igre.

Venera u Blizancima

Šta donosi Venera u Blizancima svakom znaku?

Devica

Zahvaljujući Veneri koja se kreće kroz zonu vaše karijere, ne samo da ćete se osećati ambicioznijim i željnim da ostavite svoj trag, već ćete se osećati sigurnije u svoju sposobnost da to učinite! Biće vam dobro da sazovete sastanak, isplanirate razmenu ideja, predstavite svoje ideje i afirmišete se na vidljiviji način, jer svaki od ovih poteza može dovesti do zasluženog aplauza.

Vaga

Sa Venerom, vašom vladajućom planetom, koja boravi u sektoru avantura, mogli biste da se osećate posebno nemirno i spremni da odbacite svoju uobičajenu svakodnevnu rutinu i proširite svoje vidike. Želite da upoznate ljude izvan svog društvenog kruga i da upijete prelepe prostore koje obično ne posećujete. Planiranje odmora bi moglo biti u redu, ali ako to nije u planu, razmislite o putovanju na kratke udaljenosti ili boravku prepunom ugodnih trenutaka koji „otvaraju oči“ (poput posete umetničkoj izložbi koju ste želeli da pogledate).

Škorpija

Sa planetom romantike u vašoj zoni emocionalnih veza, otkrićete da lakše možete da ostvarite dublje veze sa svojim najbližima – nešto za čim ćete sigurno žudeti više nego inače. A ako postoji emocionalni problem koji proganja bilo koju od vaših veza, ovo može biti divan trenutak za iniciranje iskrenog razgovora i težnju ka međusobnom razumevanju i harmoniji. Pošto ovaj sektor takođe nadgleda zajedničke resurse, razmislite o tome da se sastavite sa voljenom osobom kako biste unapredili svoje finansijske aspiracije.

Strelac

Venera je sada u vašem sektoru partnerstva, naglašavajući vašu sposobnost da se udružite sa drugima kako biste pomerili loptu napred ka ciljevima istog mišljenja. Bez obzira da li ste želeli da smislite kreativnu viziju za novi poslovni poduhvat sa kolegom ili da podignete romantičnu vezu na sledeći nivo, imaćete vetar u leđa. Ovo je takođe divan tranzit za izglađivanje bilo kakvih nesuglasica koje mogu postojati sa prijateljem, kolegom ili voljenom osobom, jer sada možete usmeriti veću diplomatiju nego inače.

Jarac

Planeta odnosa se kreće kroz vaš sektor zdravlja i svakodnevne rutine, što znači da se možete više oslanjati na prijatelje i voljene osobe dok se bavite svakodnevnim obavezama. A ako ste želeli da preradite ili pojednostavite svoj raspored kako biste ojačali svoj osećaj smirenosti, možete se osloniti na svoj društveni krug i rođake da vam pomognu da razmislite o svom akcionom planu.

Vodolija

Dok Venera prolazi kroz vašu zonu samoizražavanja, osetićete nalet kreativne, romantične energije koja pojačava vašu razigranost i želju da napravite slatke uspomene sa svojim voljenima. U isto vreme, možete privući skoro sve što vam padne na pamet, tako da će vam biti dobro da razjasnite šta tačno želite da manifestujete, posebno u pogledu vaših odnosa i umetničkih potraga.

Ribe

Sa Venerom u vašem kućnom sektoru, lakše je doći do mirnog, prijatnog odmora sa voljenim osobama. Mogli biste otkriti da vam jednostavna zadovoljstva, kao što je kuvanje voljenog porodičnog recepta, negovanje bašte ili šetnja niz sećanja listajući porodični foto album, posebno pored vaše porodice, donose još više radosti nego inače. Takođe ćete biti željni da svoj domaći prostor učinite još skladnijim i lepšim. Razmislite o ulaganju vremena u projekat dekoracije o kojem ste razmišljali.

Tom Merton; Tanja Ristic / gettyimages.com

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com