Prirodni ruski lek za jake nerve

by | 11.09.2017

”Pre nekoliko godina u životu sam imao baš težak period. Jedna neprijatnost za drugom. I, naravno, sve mi se skupilo. Mislio sam da se nikad neću iščupati, upao sam u depresiju”, priča naš čitatelj.

”Nisam želeo da radim niti da komuniciram s ljudima, samo da ležim na kauču i spavam. Pomogla mi je dobra prijateljica. Napravila je odvar koji je, kako je rekla, veoma popularan kod bogatih Rusa koji žive po zdravim postulatima, a skloni su depresiji. U litar votke dodajte 10 g suvih listova matičnjaka, 1 g isitnjenog korena angelike, koru od 1 limuna, 1-2 pupoljka sušenog karanfilića, po prstohvat samlevenog muskatnog oraščića i semena izgnječenog korijandera. Sve dobro promešajte i ostavite da odstoji dve nedelje. Zatim procedite kroz gustu tkaninu i pijte po gutljaj s čajem. Iz iskustva pričam: postepeno će se nervi stabilizovati, postaćete aktivniji a, verujte mi, i probleme ćete lakše rešavati. Takav je bio slučaj kod mene.”

Guliver/Thinkstock

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com