Dajte prednost SUVIM ALGAMA

by | 04.07.2018

Otkrijte zašto je prah od suve laminarije korisniji od bilo kog mariniranog povrća.

Dina Pavlovna Baljasova, doktor hemijskih nauka, fitoterapeut, Moskva
Po pravilu, marinirani i usoljeni proizvodi (ne samo laminarija nego i krastavci, paradajz, pečurke i drugo) gube deo svojih korisnih svojstava. A usled velike količine soli i sirćeta zadobijaju još i štetna svojstva (nepovoljno deluju na bubrege, ne preporučuju se u slučaju hipertenzije ili prekomerne težine).

Suvi prah laminarije

Suvi prah laminarije ima baktericidna, protivupalna, vitaminska, antioksidansna, protivsklerotična dejstva i čisti krv. Poboljšava peristaltiku creva, metabolizam, reguliše ravnotežu vode i soli u telu, sprečava stvaranje tromba, doprinosi poboljšanju oštrine vida, nivoa hemoglobina, količine eritrocita i nadoknađuje nedostatak joda u organizmu.

PROČITAJTE I… Sa nedostatkom izboriće se divlje biljke
Korisno je dodavati ga u jelo u slučaju hipotireoze, ateroskleroze, hroničnog zatvora, hipovitaminoze, sniženog hemoglobina, smanjene oštrine vida, poremećene koagulacije krvi sa sklonošću prema trombozama, tromboflebitisu, zatim u slučaju poremećaja metabolizma, za prevenciju osteoporoze i prevremenog starenja. Preporučuje se najviše jedna kašičica praha dnevno.

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com