IGLICE ČETINARA, ŠIPAK I LUKOVINA ZA DOBAR PRITISAK

by | 21.09.2017

Pet kašika isitnjenih svežih borovih iglica, po dve kašike suvog ploda šipka i ljuske od luka prelijte litrom hladne vode, sačekajte da provri te poklopljeno kuvajte na tihoj vatri deset minuta. Ostavite da se ohladi pa procedite. Sve popijte za dva dana, u nekoliko navrata.
Kura za stabilizaciju pritiska praktikuje se jednom godišnje u trajanju od četiri meseca. Recept je efikasan kod onih koji pate od hipertenzije prvog i drugog stepena. Lukovina je prirodni regulator imuniteta, prirodni antibiotik, a čisti i krvne sudove. Šipak deluje okrepljujuće i jača muskulaturu krvnih sudova, a iglice četinara nezamenjive su u lečenju anemije, multiple skleroze, oboljenja srca i krvnih sudova te disajnog sistema.
Nakon nedelju-dve korišćenja esencije normalizuje se krvni pritisak i prestaju glavobolje, a za dva meseca može se smanjiti doza preparata.
NAPOMENA: Primenjivati pod kontrolom lekara, uzimajući u obzir kontaindikacije.

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com