PRIRODNA MASKA PROTIV BORA

by | 12.10.2017

Injekcijama botoksa uvek možete pribeći… Umesto njih isprobajte masku na bazi običnog skroba. Znalci kažu da po efektu nije ništa slabije od injekcija. Ova maska, namenjena zreloj koži sa znacima umora, primetno otklanja sitne bore i falte, te vlaži kožu.

Pravi se vrlo jednostavno. Kašiku krompirovog brašna rastvorite u pola čaše hladne vode i uspite u šerpu. Zatim tome dodajte 500 ml ključale vode, pa kuvajte dok se ne zgusne. Uspite i to pet kašika sveže isceđenog soka od šargarepe, kašičicu meda i kašiku masne pavlake. Dobro izmešajte i prohladite. Zatim masku u tankom sloju nanesite na lice i držite je 20 do 25 minuta. Umijte se toplom vodom, a zatim se namažite kremom. Preostalu masu čuvajte u frižideru najduže tri dana.
Ako ste alergični na med, možete ga zameniti sokom od aloje, a želite li raznovrsniji sastav, upotrebite druge prirodne sokove, mekani deo banane ili jabuke te vitamine u ampulama.
Foto: Thinkstock

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com