SPAVAJTE NA KOŠNICAMA

by | 02.07.2018

Iskusni ruski pčelar patentirao je jedinstvenu terapiju – spavanje na krevetu koji umesto dušeka ima košnice. Vibracije i mirisi koje stvaraju pčele uspešno leče alergiju, oslobađaju od stresa, poboljšavaju cirkulaciju…

Čula sam da postoji terapija košnicama – kad pacijent spava na košnicama s pčelama i udiše aromatične pčelinje proizvode. Htela bih da znam u čemu je suština ove metode i šta sve leči?
Valentina Nikolajevna, Penza

Pčelar s dugogodišnjim iskustvom Vasilij Ivanovič Šoloh iz okoline ruskog grada Voronježa ubeđen je da apiterapija – lečenje pčelama i pčelinjim proizvodima, bez primene tableta i injekcija, pomaže u lečenju različitih oboljenja. Ne tako davno na svom imanju napravio je lekovite kućice unutar kojih se nalaze košnice. Zašto? Sada ćemo vam otkriti.

Ispod krova piramide
Ove komforne kućice izum su Vasilija Ivanoviča. Oblik krova liči na piramidu, a unutra su sve prirodni materijali. Dušek zamenjuju rešetka i obično seno, inače se gubi svaki smisao ozdravljenja. Prema njegovim rečima, za dva sata sna u takvoj kući organizam se regeneriše kao za vreme osmočasovnog noćnog sna.


Vasilije Ivanoviču, na čemu se zasniva ozdravljenje?
Pčela u košnici ima mnogo i one same po sebi nose pozitivnu energiju. Osim toga, pčelinje zujanje pruža određenu vibraciju, obnavlja ćelije i harmonizuje vitalne procese u organizmu.
Reč je o tome da se ta vibracija sudara s vibracijom čovekovih ćelija. Zbog brzog tempa života, usled stalnog stresa naše ćelije se deformišu, a regenerišu se samo tokom sna. Ukoliko ne mogu da se obnove, dolazi do različitih oboljenja.

PROČITAJTE I… Borimo se sa nesanicom

Da li ste na sebi ispitivali uticaj ove terapije?
Ja sam cele nedelje spavao u pčelinjoj kući i posle toga sam osetio neverovatnu energiju. Šest jutara budio sam se izuzetno svež. Ukoliko ima mnogo pčela i one dobro rade, imate utisak da se dušek pod vama bukvalno pomera (od zvuka pčela, jer je inače apsolutna tišina u kući). Plus osetite miris cveća, trava, meda – odlična je aromaterapija! Zapravo sam čuo da ovakve kućice na svojim imanjima imaju i mnogi ruski zvaničnici te da se pomoću njih regenerišu “preko noći”.

Po savetu lekara-apiterapeuta u jednoj od mojih kućica boravila je žena koja je bolovala od teškog oblika alergije na razne namirnice i lekove. Ova terapija joj je pomogla, zdravlje joj se znatno poboljšalo. Takođe, odlične rezultate pokazala je i u lečenju dijabetesa.

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com