Amigdalin B17 i Ruska carska čaga spasili su mladog Darka, obolelog od maligniteta

by | 11.03.2022

Reči legendarnog Jovana Tucakova (1905–1978), akademika i profesora Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, da priroda ima rešenje za sve boljke i zdravstvene probleme, pa čak i za one najteže, pokazale su se ispravnim u slučaju mladića Darka Boškovića (34 godine), koji je pomoću prirodnih preparata i dobrih saveta uspešno pobedio MALIGNITET TESTISA. Kancer je obuzdan, metastaze su nestale, a rezultati su dobri.

Nekad težak pacijent vratio se svakodnevnim obavezama s jednom željom – da svoja iskustva u borbi s kancerom prenese svim pacijentima u Srbiji, regionu, Evropi i svetu, da im pošalje poruku da nema neizlečivih bolesti i da se kancer može pobediti zahvaljujući Amigdalinu B17 i Ruskoj carskoj čagi.

Beograđanin Darko Bošković (1988. godište) danas je zdrav, nasmejan i vedar mlad čovek, koji se priseća teških trenutaka koje je doživeo poslednjih meseci 2020. godine, kad mu je dijagnostikovan i lociran vrlo opasan kancer.

“Video sam da se sa mnom dešava nešto čudno i otišao sam u polikliniku Euromedic u Beogradu. Nakon pregleda i protokolarnih analiza utvrđena mi je i potvrđena dijagnoza maligniteta”, priča Darko.

Članak se nastavlja posle reklama

Lekari su predložili hitnu intervenciju – operaciju testisa s daljom hemoterapijskom podrškom mladom obolelom pacijentu. Tada nastaju teški dani za Darka, njegovu majku Miljanu i brojne prijatelje… Vreme je brzo prolazilo, odluke su se morale donositi. Darko je bio hrabar: prihvatio je savet lekara, hitno odstranio testise i pripremio se za dvomesečnu hemoterapiju. Operacija je urađena na Klinici za urologiju Kliničkog centra Srbije. Prognoze lekara bile su jako oprezne i neizvesne, ali su obećali da će dati sve od sebe kako bi se teški malignitet pobedio.

ZRAK NADE

Članak se nastavlja posle reklama

Kad je Darko pomislio da su mu sve lađe potonule i da se mora pomiriti sa životom u kome je lečenje teško, kompleksno i neizvesno, od prijatelja i drugova stigla mu je informacija da u Pančevu živi doktorka Ivana, specijalista prirodne medicine, koja je i sama bila bespomoćni pacijent u pančevačkoj bolnici, ali je to uspešno prebrodila i pobedila kancer 2011. godine.

Na prvi razgovor i pregled kod doktorke Ivane Darko je došao vidno uplašen i razočaran. Ivanino lično iskustvo, humanost i znanje vratili su mu nadu da će iz teške životne bitke izaći kao pobednik.

“Na tom prvom pregledu dobio sam dosta informacija o malignitetu, kao i o mnogim lepim primerima iz Ivanine dugogodišnje radne prakse, koja dokazuje da je malignitet rešiv i pobediv”, nastavlja ovaj hrabri momak.

“Ivanine reči ohrabrenja, kao i konkretni stručni saveti mnogo su mi pomogli. Od Ivane sam na poklon dobio Amigdalin B17, koji mi je pomogao u rešavanju problema na ćelijskom nivou, te Rusku carsku čagu, koja mi je dala snagu da izdržim dvomesečnu hemoterapiju, tokom koje su mi leukociti padali i krvna slika bila jako loša. Lekovito dejstvo preparata Amigdalin B17 i Ruske carske čage primećeno je već na prvom merenju tumor markera, kad su rezultati bili više nego zadovoljavajući. A dvomesečnu hemoterapiju mnogo sam lakše podneo jer sam koristio Rusku carsku čagu, koja u sebi ima maksimalne doze čage, vitamina C, cinka i selena.”

Članak se nastavlja posle reklama

OPET SAM ONAJ STARI

“Nakon završene hemoterapije u aprilu 2021. nastavio sam s redovnim kontrolama i praćenjem mog zdravstvenog stanja. Optimizam mi se polako ali sigurno vraćao. Postajao sam onaj stari Darko kakvog su me ceo život majka i prijatelji znali. Nakon operacije i hemoterapije nastavio sam redovno da koristim Amigdalin B17 i Rusku carsku čagu. O mehanizmu dejstva ovih preparata doktorka Ivana mi je mnogo pričala, a o benefitima ću ja pričati, jer sam pobedio malignitet i danas se osećam odlično”, završava svoje iskustvo Bošković.

Darko apeluje na sve čitaoce da čuvaju svoje zdravlje, da vode računa o ishrani, da stres izbace iz svog života i da im karijera i novac ne budu prioritet, jer je zdravlje najveće bogatstvo.

Darko Bošković, Miljanin sin jedinac, važi za vrlo ozbiljnog mladog čoveka, koji je završio državni Fakultet bezbednosti Univerziteta u Beogradu s prosekom preko 9, a koji danas uspešno radi u IT sektoru povezanom s bezbednošću korisnika. Darko u slobodno vreme posećuje fitnes klubove, teretane i prirodu, pokušavajući da trajno zaboravi na probleme koje je imao s malignitetom, ali ono što sigurno nikad neće zaboraviti jesu saveti, znanje i iskustvo doktorke Ivane, humanost dobrih ljudi, kao i delotvornost preparata koji su ga vratili u život, a to su Amigdalin B17 i Ruska carska čaga.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Za sve dodatne informacije i pitanja možete se mejlom obratiti Darku Boškoviću i doktorki Ivani Jović:

[email protected]

[email protected]

AKCIJA 2+1 GRATIS!

Cena jednog proizvoda je 2.340 din.

Za porudžbine preko 3.500 din. besplatni troškovi dostave!

 

TELEFON ZA PORUDŽBINE: 031 383 2034

Savet lekara ili nutricioniste: 065 832 2277

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com