Amigdalin B17 i Ruska carska čaga spasili su mladog Darka, obolelog od maligniteta

by | 11.03.2022

Reči legendarnog Jovana Tucakova (1905–1978), akademika i profesora Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, da priroda ima rešenje za sve boljke i zdravstvene probleme, pa čak i za one najteže, pokazale su se ispravnim u slučaju mladića Darka Boškovića (34 godine), koji je pomoću prirodnih preparata i dobrih saveta uspešno pobedio MALIGNITET TESTISA. Kancer je obuzdan, metastaze su nestale, a rezultati su dobri.

Nekad težak pacijent vratio se svakodnevnim obavezama s jednom željom – da svoja iskustva u borbi s kancerom prenese svim pacijentima u Srbiji, regionu, Evropi i svetu, da im pošalje poruku da nema neizlečivih bolesti i da se kancer može pobediti zahvaljujući Amigdalinu B17 i Ruskoj carskoj čagi.

Beograđanin Darko Bošković (1988. godište) danas je zdrav, nasmejan i vedar mlad čovek, koji se priseća teških trenutaka koje je doživeo poslednjih meseci 2020. godine, kad mu je dijagnostikovan i lociran vrlo opasan kancer.

“Video sam da se sa mnom dešava nešto čudno i otišao sam u polikliniku Euromedic u Beogradu. Nakon pregleda i protokolarnih analiza utvrđena mi je i potvrđena dijagnoza maligniteta”, priča Darko.

Lekari su predložili hitnu intervenciju – operaciju testisa s daljom hemoterapijskom podrškom mladom obolelom pacijentu. Tada nastaju teški dani za Darka, njegovu majku Miljanu i brojne prijatelje… Vreme je brzo prolazilo, odluke su se morale donositi. Darko je bio hrabar: prihvatio je savet lekara, hitno odstranio testise i pripremio se za dvomesečnu hemoterapiju. Operacija je urađena na Klinici za urologiju Kliničkog centra Srbije. Prognoze lekara bile su jako oprezne i neizvesne, ali su obećali da će dati sve od sebe kako bi se teški malignitet pobedio.

ZRAK NADE

Kad je Darko pomislio da su mu sve lađe potonule i da se mora pomiriti sa životom u kome je lečenje teško, kompleksno i neizvesno, od prijatelja i drugova stigla mu je informacija da u Pančevu živi doktorka Ivana, specijalista prirodne medicine, koja je i sama bila bespomoćni pacijent u pančevačkoj bolnici, ali je to uspešno prebrodila i pobedila kancer 2011. godine.

Na prvi razgovor i pregled kod doktorke Ivane Darko je došao vidno uplašen i razočaran. Ivanino lično iskustvo, humanost i znanje vratili su mu nadu da će iz teške životne bitke izaći kao pobednik.

“Na tom prvom pregledu dobio sam dosta informacija o malignitetu, kao i o mnogim lepim primerima iz Ivanine dugogodišnje radne prakse, koja dokazuje da je malignitet rešiv i pobediv”, nastavlja ovaj hrabri momak.

“Ivanine reči ohrabrenja, kao i konkretni stručni saveti mnogo su mi pomogli. Od Ivane sam na poklon dobio Amigdalin B17, koji mi je pomogao u rešavanju problema na ćelijskom nivou, te Rusku carsku čagu, koja mi je dala snagu da izdržim dvomesečnu hemoterapiju, tokom koje su mi leukociti padali i krvna slika bila jako loša. Lekovito dejstvo preparata Amigdalin B17 i Ruske carske čage primećeno je već na prvom merenju tumor markera, kad su rezultati bili više nego zadovoljavajući. A dvomesečnu hemoterapiju mnogo sam lakše podneo jer sam koristio Rusku carsku čagu, koja u sebi ima maksimalne doze čage, vitamina C, cinka i selena.”

OPET SAM ONAJ STARI

“Nakon završene hemoterapije u aprilu 2021. nastavio sam s redovnim kontrolama i praćenjem mog zdravstvenog stanja. Optimizam mi se polako ali sigurno vraćao. Postajao sam onaj stari Darko kakvog su me ceo život majka i prijatelji znali. Nakon operacije i hemoterapije nastavio sam redovno da koristim Amigdalin B17 i Rusku carsku čagu. O mehanizmu dejstva ovih preparata doktorka Ivana mi je mnogo pričala, a o benefitima ću ja pričati, jer sam pobedio malignitet i danas se osećam odlično”, završava svoje iskustvo Bošković.

Darko apeluje na sve čitaoce da čuvaju svoje zdravlje, da vode računa o ishrani, da stres izbace iz svog života i da im karijera i novac ne budu prioritet, jer je zdravlje najveće bogatstvo.

Darko Bošković, Miljanin sin jedinac, važi za vrlo ozbiljnog mladog čoveka, koji je završio državni Fakultet bezbednosti Univerziteta u Beogradu s prosekom preko 9, a koji danas uspešno radi u IT sektoru povezanom s bezbednošću korisnika. Darko u slobodno vreme posećuje fitnes klubove, teretane i prirodu, pokušavajući da trajno zaboravi na probleme koje je imao s malignitetom, ali ono što sigurno nikad neće zaboraviti jesu saveti, znanje i iskustvo doktorke Ivane, humanost dobrih ljudi, kao i delotvornost preparata koji su ga vratili u život, a to su Amigdalin B17 i Ruska carska čaga.

 

Za sve dodatne informacije i pitanja možete se mejlom obratiti Darku Boškoviću i doktorki Ivani Jović:

[email protected]

[email protected]

AKCIJA 2+1 GRATIS!

Cena jednog proizvoda je 2.340 din.

Za porudžbine preko 3.500 din. besplatni troškovi dostave!

 

TELEFON ZA PORUDŽBINE: 031 383 2034

Savet lekara ili nutricioniste: 065 832 2277

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com