Audiale: Da bi ljudi bolje čuli!

by | 15.12.2020

„Audiale“ je mreža centara zdravog sluha zavoda slušnih aparata „RITM“ koja se dinamično razvija. Misija koja čini osnovu mreže „Audiale“ jeste pomagati ljudima s oštećenjem sluha da žive pun, srećan život, da normalno komuniciraju, rade, da čuju i da njih čuju!

Prvi centar slušne protetike zavoda „RITM“ pod brendom „Audiale“ otvoren je u Moskvi 2006. godine. Poslednjih godina tempo razvoja mreže slušne protetike ubrzan je i tokom 2017/2018. otvoreno je 20 novih centara. Danas je „Audiale“ široka mreža koja obuhvata više od 50 centara slušne protetike u različitim gradovima Rusije. U 2019. godini otvoreno je nekoliko centara van Rusije, uključujući i Beograd, te je „Audiale“ dobio status međunarodne mreže.

U centru „Audiale“ promovišu se slušni aparati zavoda „RITM“ i preteći program, poput baterija, proizvoda za negu, ušnih umetaka, itd.

U ovom centru takođe možete dobiti besplatan pregled (test sluha) i savete o slušnim aparatima, pomoć u prilagođavanju na njih i velike popuste povodom otvaranja prodavnice.

Biće nam zadovoljstvo da vas primimo na adresi: Bulevar kralja Aleksandra 284, tel.: +381 (11) 3806 201.

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com