Audiale. Da bi ljudi bolje čuli!

by | 20.02.2020

Audiale je mreža centara zdravog sluha zavoda slušnih aparata «RITM» koja se dinamično razvija. Misija koja čini osnovu mreže Audiale jeste pomagati ljudima s oštećenjem sluha da žive pun, srećan život, da normalno komuniciraju, rade, da čuju i da njih čuju!

Prvi centar slušne protetike zavoda «RITM» pod brendom «Audiale» otvoren je u Moskvi 2006. godine. Poslednjih godina, tempo razvoja mreže slušne protetike je porastao i tokom 2017-2018 otvoreno je 20 novih centara. Danas je «Audiale» velika mreža koja obuhvata više od 50 centara slušne protetike u različitim gradovima Rusije. U 2019. godini iz zavoda slušnih aparata «RITM» otvoreno je nekoliko centara van Rusije, uključujući i Beograd. «Audiale» dobija status međunarodne mreže.

U centru «Audiale» predstavljeni su slušni aparati zavoda «RITM» i preteći program, poput baterija, proizvoda za negu, ušnih umetaka, itd.

Takođe u centru možete dobiti besplatan pregled (test sluha) i savete o slušnim aparatima, pomoć u prilagođavanju na njih i velike popuste povodom otvaranja prodavnice.

Biće nam zadovoljstvo da Vas primimo na adresi: Bulevar kralja Aleksandra 284, tel: +381 (11) 3806 201.

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com